Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Hoog bezoek bij Sportlust '46

10 april 13:15  Vanmorgen was er hoog bezoek bij Sportlust ’46. De enige echte Tiger, mascotte van FC Utrecht, kwam vanmorgen langs bij onze puppies en 4x4 spelertjes. meer »


Sportinside.tv: Sportlust ’46 – DOVO

9 april 9:15  Aanstaande zaterdag 10 april een herhaling van de derde competitiewedstrijd van dit seizoen Sportlust ’46 – DOVO. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. http://sportinside.tv/live/meer »


Robbert de Ruiter nieuwe trainer tweede elftal

8 april 19:30  De Technische Commissie van Sportlust ‘46 laat weten dat vanaf volgend seizoen Robert de Ruiter de trainer zal zijn van het tweede elftal. Hij zal hierbij geassisteerd worden door Marco Gerling en Sjors Woelders. meer »


Wie is ... Sven van Aggelen?

7 april 11:45  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Sven van Aggelen (JO8-3 samen met Defroy Voorn).meer »


Puppies en 4x4 competitie zijn weer gestart

6 april 19:00  Afgelopen zaterdag was het weer genieten van de Sportlust '46 puppies. Maar ook van de 4x4 spelertjes van Sportlust '46meer »


NIEUW Sportlust '46 Techniek Academie Woerden

2 april 15:30  Schrijf je nu in voor de Sportlust '46 Techniek Academie Woerden. We starten 9 april a.s. met de voorjaarscursus. Benieuwd wat de Sportlust '46 Techniek Academie Woerden jou kan bieden?meer »


Slaap, feit of een fabel?

30 maart 14:15  Iets wat ons hele leven lang, dagelijks voor blijft komen. En een van de belangrijkste factoren voor een gezond en fytr lichaam. Maar hoe belangrijk vinden wij het zelf eigenlijk? Geef jij prioriteit aan je slaap of blijf je liever nog even je lievelingsserie op de bank kijken? En is het geen hoe jij over slaap nadenkt gebaseerd op een feit of een fabel?meer »


Eerste digitale ALV

28 maart 15:00  Gistermiddag was de eerste digitale ALV in de historie van Sportlust '46. Zo'n 50 personen volgde thuis de livestream vanuit ons clubhuis en meer dan 100 leden stemde digitaal.meer »


Mindset

24 maart 19:00  Een begrip wat je steeds meer om je heen hoort. Wat is het, hoe gebruiken we de juiste mindset en welke vormen van mindset zijn er om met verschillende omstandigheden om te gaan.meer »


Geen Utrechts regiotoernooi topamateurs

24 maart 16:45  Dinsdagavond werd de stekker getrokken uit het voetbaltoernooi met Utrechtse topamateurs. De verlengde coronamaatregelen maken het onmogelijk om eind april te kunnen beginnen.meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Wie is ... Mohammed Anbar?

24 maart 10:00  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Mohammed Anbar (JO11-1).meer »


A.s. zaterdag start puppievoetbal

23 maart 8:45  Je bent eigenlijk nog te jong om te mogen voetballen bij JO9, maar je wilt wel dolgraag voetballen! Natuurlijk kan dat ook bij Sportlust'46. Bij Sportlust'46 noemen wij deze jongens en meisjes "Puppies". De Puppies kunnen het gehele jaar kosteloos kennismaken met voetbal en de club Sportlust '46. De trainingen zijn op veld 2, ouders kunnen vanaf de parkeerplaats de trainingen bijwonen.meer »


Sponsor Quiz Avond

18 maart 16:00  Op donderdagavond 17 april wordt de eerste online Sportlust '46 Sponsor Quiz gehouden. Het wordt een mix tussen Ranking the Sponsoren en (voetbal) kennis. De sponsoren die meedoen, krijgen thuis een mooi pakket bezorgd met Oude Gracht kaas en Oude Gracht kaas. Tijdens de avond zal Erik van Dam van de Kaasfabriek een online proeverij doen van zijn kaas en bier. meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


Interview met de voorzitter Jan vd Heuvel

15 maart 19:15  Sport Inside zendt zaterdag 20 maart een interview uit met de voorzitter van Sportlust ’46 Jan van de Heuvel. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur meer »


Wie is ... Joost Hoogerbrugge?

15 maart 9:15  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Joost Hoogerbrugge (JO13-2).meer »


A.s. donderdag erehaag voor Gijs den Daas

14 maart 12:30  Donderdag a.s. zal de uitvaart van Gijs den Daas zijn. Hierbij kunnen slechts een beperkt aantal personen bij aanwezig zijn. Om onze leden de mogelijkheid te bieden afscheid van Gijs te nemen zullen wij a.s. donderdag 18 maart a.s. tezamen een erehaag gaan vormen op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck.meer »


In memoriam Gijs den Daas

13 maart 17:30  Van de week ontvingen wij het droevige bericht dat Gijs den Daas op 63 jarige leeftijd is overleden. Gijs lag al enkele weken ernstig ziek in het ziekenhuis en is daar uiteindelijk ook overleden aan de gevolgen van het Coronavirus.meer »


Mo Bendadi tekent bij Sportlust ’46

13 maart 14:15  
Volgend seizoen zal Mo Bendadi uitkomen voor de Woerdense derdedivisionist. Bendadi komt over van tweede divisionist TEC Tiel. In het verleden kwam Bendadi ook uit voor Sparta Nijkerk, GVVV en FC Lienden. Een vooraanstaand lijstje clubs staat dus achter zijn naam.meer »


Interview met Jan van Mouwerik

13 maart 8:45  Sport Inside zendt zaterdag 13 maart een interview uit met Sportlust ’46 vrijwilliger Jan van Mouwerik. Al sinds zijn jeugdjaren lid van Sportlust ’46. En een stille kracht die zich dagelijks inzet voor de club.meer »


Digitaal spreekuur bestuur

12 maart 12:30  Er zijn vooruitlopend op de ALV, twee digitale spreekuren via Zoom. Deze worden gehouden op dinsdag 23 maart (met aanwezigheid Kascontrolecommissie, en donderdag 25 maart, beide vanaf 19:00 uur. Aanmelden hiervoor kan via secretaris@sportlust46.nl. meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Roy Rondeltap maakt keepers-trio weer compleet

10 maart 12:00  Nadat Menno Vink vorige week had aangegeven om te kiezen voor een maatschappelijke carrière, is de Technische Commissie van Sportlust ’46 vandaag verheugd te melden dat de Jodan Boys keeper Roy Rondeltap het keepers-trio weer compleet maakt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!