Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Sponsor worden?

Gisteren, 24 oktober 19:45  Het gaat lekker met Sportlust '46. De jeugdafdeling groeit nog steeds, de senioren hebben het voetbal helemaal opgepakt, het eerste elftal doet het fantastisch in de derde divisie en wij hebben een super jubileumweekend gehad. Wil je als onderneming positief opvallen en de vereniging helpen? Dat kan...meer »


Sportlust '46 walst met 9 - 0 over Ajax heen.

23 oktober 17:00  Sportlust '46 wint met maar liefst 9-0 van Ajax. Hierdoor pakt de ploeg van trainer Patrick Loenen de gedeelde eerste plek in de 3e Divisie.meer »


Op de zaterdagen vanaf 13.00 uur alleen pin

21 oktober 13:45  Vanaf 13.00 uur kan je op zaterdag alleen nog maar pinnen in ons clubhuis. Bij onze Penningmeester zijn Sportlust '46 betaalpassen beschikbaar waarop je cash geld kan storten.meer »


Sportlust ’46 boekt zege in Assen

16 oktober 20:45  Sportlust ’46 heeft een knappe zege weten te boeken tegen ACV. De ploeg van Patrick Loenen wist met 2-1 te winnen en stijgt daarmee naar de derde plek op de ranglijst. Nick Verhagen was met twee treffer de gevierde man aan Woerdense zijde.meer »


Vacatures bij onze sponsoren. Vul jij hem in?

13 oktober 16:15  Wij vinden het belangrijk dat ondernemers hun doelen kunnen waarmaken. Daarbij hebben zij de juiste en gemotiveerde medewerkers nodig. Daarom vinden wij het bij Sportlust ‘46 belangrijk om onze sponsoren een podium te geven waarop zij ook hun vacatures kunnen plaatsen. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met evenzo mooie vacatures! Vul jij hem in? meer »


Pasfoto op de spelerspas

12 oktober 15:00  Het is nog even mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Daarom graag elk spelend lid van onze vereniging voor het begin van het komend seizoen, maar uiterlijk voor 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »


Verslag Sportlust JO10-6 tegen MO10 d.d. 3 oktober 2021

10 oktober 20:15  De tegenstander van vandaag kent het team al, immers de eerste wedstrijd was bij VEP tegen hetzelfde team. Zou het weer lukken om te winnen? De vorige keer had Sportlust gewonnen met 7-4, maar toen moest het team nog wennen aan elkaar. De sfeer was goed, de instructie van de coaches helder. Niet in een kluitje staan maar verdelen. meer »


Sportlust haakt aan in de Derde Divisie

9 oktober 17:00  Sportlust '46 herpakt zich in de 2de helft en wint met 4 -1 van de Harkemase Boys.meer »


Help de jarige club via Rabobank

5 oktober 21:30  Ben je lid van de Rabobank? Lees dan zeker verder. meer »


Jordi Balk stopt met voetballen

5 oktober 19:45  Jordi Balk is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer. Dat kondigde de verdediger zelf aan via Facebook. "Eerst wil ik met de ploeg het lopende seizoen goed afsluiten, daarna is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven, waar ik heel veel zin in heb," aldus Balk.meer »


Vandaag bestaat Sportlust '46 75 jaar

5 oktober 10:45  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging is opgericht. Al 75 jaar zijn we een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging, waar voor iedereen plek is! meer »


Een fantastische jubileumveiling

4 oktober 7:30  Vrijdag 1 oktober startte het jubileumweekend met een succesvolle jubileumveiling. Het was een topavond met een top opbrengst voor Sportlust '46 en voor de twee goede doelen. meer »


Gevonden Voorwerpen na jubileum weekend of een verkeerde jas meegenomen?

4 oktober 7:15  Gevonden Voorwerpen!!! Na het geslaagde jubileumweekend zijn er wat spullen achter gebleven bij Sportlust '46. De eigenaars kunnen de gevonden voorwerpen afhalen op de zaterdagen in de commissiekamer. meer »


Foto's jubileumweekend

2 oktober 15:00  Bekijk hier de foto's van de veiling van afgelopen vrijdag en de activiteiten op zaterdag. Gedurende de dag wordt de pagina meerdere malen opnieuw gevuld.meer »


Hoe is het met Dick en Nico Blonk

2 oktober 8:00  In het kader van het jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. Kijk mee naar "Hoe is het nu met Dick en Nico Blonk". meer »


Hoe is het met Sjaak van der Veen

30 september 13:45  In het kader van het jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. Kijk mee naar "Hoe is het nu met Sjaak van der Veen". meer »


Informatie jeugdtoernooien tijdens het Jubileum

28 september 11:30  Bekijk hier de informatie voor leiders, trainers en jeugdleden m.b.t. de jeugdtoernooien tijdens ons jubileumweekend van komende weekend. meer »


Corona maatregelen rondom het jubileum

27 september 21:30  Komend weekend is het groot feest bij Sportlust '46. Hoe gaat de vereniging om met de versoepelingen rondom de corona maatregelen? Lees verder...meer »


StoneCold 7 X 7 Jubileumtoernooi

26 september 9:15  Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. meer »


Ruime nederlaag Sportlust '46 in Rijssen

25 september 19:45  Sportlust '46 heeft in de derde divisie A tegen Excelsior'31 met ruime cijfers verloren. De Roodhemden gingen in Rijssen met 4-1 onderuit.meer »


Week van de Scheidsrechter

24 september 17:00  Vanaf zaterdag 25 september tot en met 3 oktober is het “de week van de scheidsrechter” Waarom is er “de week van de scheidsrechter”? Nou heel simpel, omdat het zonder een scheidsrechter vaak moeilijk wordt om een wedstrijd te spelen.meer »


Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

24 september 9:30  Het kabinet heeft met ingang van komende zaterdag, 25 september, nieuwe coronaregels afgekondigd. Dit betekent dat ook wij bij Sportlust '46 de regels kunnen versoepelen. Wat betekent dit concreet? meer »


Bestuur Update 09/2-21

24 september 9:30  Donderdag 23 september kwam het bestuur bij elkaar en zijn onder andere de volgende punten besproken. - KNVB beker toernooi - Jubileum Veiling - Commissie ledentaken - Toernooien - Corona -meer »


ERNSTIGE VERKEERSHINDER A-12 (27-9 t/m 7-10)

24 september 9:30  Van maandag 27 september 21.00 uur tot donderdag 7 oktober 5.00 uur is de A-12 op het traject tussen Oudenrijn en Reeuwijk vanwege het groot onderhoud helemaal afgesloten voor het verkeer. Dat zal dan worden omgeleid. "Richting Den Haag via de A2, A9 en A4 en richting Rotterdam via de A2, A27 en A15." Dat betekent flinke verkeershinder en een veel langere reistijd.meer »


Jubileumveiling, kom jij ook?

23 september 10:30  Vrijdagavond 1 oktober komt Hans van Breukelen bij Sportlust '46 en hij nodigt iedereen uit om ook te komen. Hij komt die avond niet alleen, maar neemt ook Evert ten Napel mee. Tijdens deze leuke avond, wordt er veel items geveild waarbij de opbrengst bestemd is voor nieuw meubilair in het clubhuis, Support Casper en Inloophuis Leven met kanker. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!