Het laatste Sportlust '46 nieuws - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Het laatste Sportlust '46 nieuws

Jan Moes, vrijwilliger van de maand

Gisteren, 2 oktober 19:30  Op zaterdag zorgt Jan Moes o.a. voor de pupil van de week en afgelopen zaterdag waren de rollen even omgedraaid. De pupil van de week gaf Jan een verdiend pakket van Kaaskado voor zijn inzet voor de vereniging. meer »


Sportlust '46 herstelt zich na rust

30 september 17:00  In de week van de Scheidsrechter triomfeert Sportlust '46 met hun vierde overwinning van het seizoen door een 3-1 zege op s.v. O.S.S. '20. De Woerdenaren kwamen vlak voor de rust nog op achterstand door een doelpunt van Kay van der Vorst, maar ze kwamen in de tweede helft terug door doelpunten van Marley Berkvens, Wessel Meiring en Wesley Muit.meer »


Week van de scheidsrechter

29 september 20:30  In het rijk van het voetbal, waar emoties hoog oplopen en rivaliteit bloedstollend is, staan scheidsrechters als onverschrokken wachters van gerechtigheid op het veld. Van 30 september tot en met 8 oktober vieren we met gepaste trots de 'Week van de Scheidsrechter', waarin we onze (assistent-)scheidsrechters het respect en de erkenning geven die ze verdienen. meer »


Pupil en Team van week Sportlust '46 - s.v. O.S.S. '20

26 september 15:30  Pupil van de week is Achmed Afras. Hij vindt het leuk om bij Sportlust te spelen, omdat er veel goede spelers in het eerste elftal spelen en daar kijkt hij naar op. Team van de week is Sportlust '46 JO9-4. Het is een hecht team, die laten zien dat samenwerken en overspelen echt loont. meer »


Gezocht scheidsrechters-coördinator

26 september 13:30  Binnen de jeugdafdeling zijn wij met spoed op zoek naar een scheidsrechters-coördinator, die ervoor zorgt dat alle wedstrijden van de jeugdteams bij Sportlust '46 voorzien zijn van een scheidsrechter. Help je mee om dit mogelijk te (blijven) maken?meer »


Wedstrijd met twee gezichten

24 september 11:15  De ontmoeting met VV Gemert was een duel met twee gezichten. In de eerste helft kon Gemert weinig inbrengen tegen de soepel spelende roodhemden, die in de 7e minuut zelfs op voorsprong kwamen dankzij een verwoestend schot van Terence Clyde Leon Groothusen. Ondanks het overwicht was het de enige treffer de eerste helft.meer »


Start Grote Clubactie bij Sportlust '46

22 september 12:00  Ook dit jaar doet Sportlust '46 weer mee aan de Grote Clubactie! loterij. Steun Sportlust '46. Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! meer »


Koeiemart 2023 supertrekking

21 september 8:45  Speciaal voor onze leden organiseren wij dit jaar een exclusieve Koeiemart supertrekking van het rad van fortuin. De trekking zal plaatsvinden in de Sportlust '46 tent tijdens de Woerdense Koeiemart op woensdag 25 oktober 2023 om 16.00 uur. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede van de Jeugd van Sportlust '46.meer »


Teleurstellende verlies in TOTO KNVB Beker

20 september 9:00  Het was een bittere avond voor Sportlust '46 toen de ploeg in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker aantrad tegen DEM in Beverwijk. Ondanks een veelbelovende start en een vroege voorsprong dankzij Ahmad Abdallah al Mahdi, slaagde Sportlust '46 er niet in om de overwinning veilig te stellen. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende nederlaag voor de Woerdenaren, die de 2e helft de wil en inzet leken te missen die DEM duidelijk tentoonspreidde.meer »


Voorbeschouwing Gemert - Sportlust '46

20 september 8:30  Werd afgelopen zaterdag OJC Rosmalen zijn ongeslagen status ontnomen, zaterdag gaat Sportlust ’46 op bezoek bij de VV Gemert het enige nog ongeslagen team in deze afdeling. VV Gemert is een geduchte tegenstander, en Sportlust '46 zal flink aan de bak moeten om ook hen hun ongeslagen status te ontnemen. Beide teams zullen daarnaast gebrand zijn op een overwinning, aangezien VV Gemert van vierdedivisionist SJC verloor en de roodhemden van derdedivisionist DEM.meer »


Update nieuwbouw

20 september 7:30  Het zal veel mensen niet zijn ontgaan, maar de bouw vordert gestaag. Het mooie weer helpt natuurlijk ook wel een handje. Wanneer is het klaar en wat gaat er dan allemaal in gebeuren?meer »


EHBO-cursus meer dan geslaagd!

19 september 10:00  Afgelopen 2 woensdagen hebben onder de bezielende leiding van Marinus Rekers, maar vooral die van zijn vrouw Nathasja, verschillende vrijwilligers een training Eerste hulp bij (sport)ongelukken gevolgd.meer »


Scheidsrechters in opleiding

18 september 12:00  Op 2 avonden in de maand september vinden er op onze club informatiesessies plaats voor (aankomende) scheidsrechters. Onze jeugdteams (vanaf onder 16) worden namelijk regelmatig ingedeeld om jeugdwedstrijden (vanaf onder 13) te fluiten en dan is het voor sommige jongens en meiden wel zo prettig om nog even wat extra achtergrond en houvast te hebben. Inmiddels zijn de eerste sessies achter de rug. meer »


Isero tekent bij

17 september 21:15  Afgelopen zaterdag tekende Geurt van Hunen namens Isero een vernieuwd sponsorcontract. Naast de winstpartij tegen OJC Rosmalen, was er dus ook goed nieuws vanuit de sponsoring. meer »


Sportlust '46 slaat toe in de tweede helft

16 september 17:15  De roodhemden winnen na een weergaloos laatste half uur met 4-2 van OJC Rosmalen. Doelpunten Remco de Weerd, Redouan Hazzat, Soufiane Laghmouchi en Kesly den Haag. A.s. dinsdag speelt de ploeg van Jochem Twisker in de 2e voorronde van de TOTO KNVB Beker uit tegen DEM.meer »


Team en Pupil van de week Sportlust '46 - OJC Rosmalen

14 september 8:00  Pupil van de week Bron Hekkema. Hij voetbalt bij Sportlust sinds de Puppies, doet ook altijd mee met het voetbalkamp en techniektraining. Team van de week is de JO10-5. Ze spelen pas 3 weken met elkaar samen, maar zijn al een echt team! Ze zijn enthousiast, spelen goed samen en maken (met teamfruit!) een feest van de wedstrijden.meer »


Stage te lopen bij FC Utrecht

12 september 9:00  Nils Postema, Milan van Meurs en Othmen Anbar uit de JO14-1 zijn uitgenodigd om de komende periode stage te lopen bij FC Utrecht. Als Sportlust '46 zijn wij ongelooflijk trots op dit nieuws. meer »


Debuut Tami in de Azerion Vrouwen Eredivisie

11 september 10:30  Na een mooie reis via de jeugd van Sportlust ’46, VEP, SV Saestum, het Amerikaanse Tyler Junior College en vervolgens nogmaals SV Saestum, heeft Tami Groenendijk haar voetbaldroom bereikt! De Azerion Vrouwen Eredivisie heeft een nieuw talent om naar uit te kijken.meer »


PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust ‘46!

11 september 9:00  Wil jij meedoen aan het grootste voetbalfeest van Nederland? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Sportlust ‘46! In de herfstvakantie op vrijdag 20 oktober komt het PANNA! Sterrenteam langs bij Sportlust ‘46!meer »


Verdiende zege op Blauw Geel '38

10 september 9:45  Sportlust'46 heeft met een 2 - 1 overwinning de aansluiting met de kopgroep behouden. Sportlust kwam al vroeg na 11 minuut op 1-0 door Remco de Weerd. Echter in de 71 ste minuut moest Sportlust een tegengoal van de thuisploeg incasseren. Maar 7 minuten later wist invaller Wesley Muit de winnende treffer te maken.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Blauw Geel '38

7 september 18:30  In hun tweede uitwedstrijd van het seizoen staat Sportlust '46 opnieuw tegenover een zondagvereniging, namelijk Blauw Geel '38 uit Veghel. Met maar liefst 1600 leden en 84 teams onder hun hoede, is Blauw Geel '38 een ware gigant binnen het amateurvoetbal. De geschiedenis van deze club kent enkele ups en downs, met wisselende verblijven in de tweede, derde en vierde klasse in hun beginjaren. Echter, in het seizoen 1999/2000 wisten ze kampioen te worden in de derde klasse, wat het startpunt markeerde van hun gestage klim omhoog.meer »


Goedsign nieuw lid van de businessclub

7 september 16:30  Deze week zijn de handtekeningen gezet onder het nieuwe sponsorcontract van Goedsign. Uiteraard kreeg men de speciale bal met de handtekeningen van het eerste elftal. meer »


Rabo Clubsupport en steun Sportlust ‘46

4 september 13:30  Ook dit jaar doet Sportlust ’46 weer mee met de actie en de opbrengst wordt besteed aan de energietransitie van ons clubhuis. Dus stem op Sportlust '46. Jouw stem is goud waard!meer »


De businessclub verwelkomt Planresult Rijnland als lid

4 september 8:45  Afgelopen zaterdag werden de handtekeningen gezet door Reinout Kuus als nieuw lid van de businessclub. meer »


Gehavend Sportlust verliest met 0-1

2 september 17:00  Sportlust '46 toonde onverzettelijkheid ondanks het missen van zes basisspelers, maar verloor uiteindelijk terecht met 0-1 van BVV Barendrecht. Volgende week speelt de ploeg van Jochem Twisker de uitwedstrijd tegen Blauw Geel'38/JUMBO.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!