Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Keeperstrainer Glenn Berkelaar verlengt contract

20 april 19:45  Glenn Berkelaar blijft het komende seizoen keeperstrainer van Sportlust '46. Berkelaar heeft zijn contract met de derde divisionist verlengd met één jaar. "Ik kijk ernaar uit om ook het komende jaar de keepers naar een hoger plan te tillen”, zegt Berkelaar in een korte reactie.meer »


Ambitieuze spelers gezocht voor tweede elftal

14 april 16:00  Nu het vlaggenschip van Sportlust ’46 uitkomt in de derde divisie van het zaterdagvoetbal wordt het hoogst spelende team daaronder, het tweede elftal, de belangrijkste kweekvijver voor doorstroming van talent naar de A-selectie. Voor dit elftal worden ambitieuze jonge voetballers gezocht die deze uitdaging aan willen gaan.meer »


Sportinside.tv: Sportlust ’46 – DOVO

9 april 9:15  Aanstaande zaterdag 10 april een herhaling van de derde competitiewedstrijd van dit seizoen Sportlust ’46 – DOVO. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. http://sportinside.tv/live/meer »


Sportlust ’46 versterkt zich met Jorn van Lunteren

20 maart 11:15  
Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jorn van Lunteren. De aanvallende middenvelder komt over van zondag derde divisionist Hercules. meer »


Mo Bendadi tekent bij Sportlust ’46

13 maart 14:15  
Volgend seizoen zal Mo Bendadi uitkomen voor de Woerdense derdedivisionist. Bendadi komt over van tweede divisionist TEC Tiel. In het verleden kwam Bendadi ook uit voor Sparta Nijkerk, GVVV en FC Lienden. Een vooraanstaand lijstje clubs staat dus achter zijn naam.meer »


Roy Rondeltap maakt keepers-trio weer compleet

10 maart 12:00  Nadat Menno Vink vorige week had aangegeven om te kiezen voor een maatschappelijke carrière, is de Technische Commissie van Sportlust ’46 vandaag verheugd te melden dat de Jodan Boys keeper Roy Rondeltap het keepers-trio weer compleet maakt.meer »


Interview met Christiaan van Hussen

5 maart 17:30  Sport Inside zendt aanstaande zaterdag 6 maart een interview uit met Christiaan van Hussen.meer »


Menno Vink kiest voor maatschappelijke carrière


5 maart 11:00  Keeper Menno Vink, die komend seizoen zou aansluiten bij de selectie van Sportlust ’46, heeft toch besloten om te kiezen voor een maatschappelijke carrière. “Ik heb op mijn werk de kans gekregen op een verbeterde functie, hierdoor kan ik werk en voetballen op derde divisie niveau helaas niet meer combineren”, aldus Vink. meer »


Interview Mike & Nick Verhagen

25 februari 20:00  Sport Inside brengt aanstaande zaterdag 27 februari a.s. een interview met eerste elftal spelers en broers Mike & Nick Verhagen.meer »


Tommy de Klein blijft bij DHSC

24 februari 16:30  Derde Divisionist Sportlust ’46 kan volgend seizoen toch geen beroep doen op Tommy de Klein. In goed onderling overleg is het contract alsnog ontbonden. Daarmee kan De Klein komende seizoen blijven uitkomen voor hoofdklasser DHSC.meer »


Ho-Chun Ko kiest voor Sportlust '46

22 februari 21:00  Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Ho-Chun Ko. De 22-jarige Ko komt over van Sportclub N.E.C. De in De Meern woonende Ko was eerder op jonge leeftijd al eerste keeper bij Nieuw Utrecht, toen uitkomend in de eerste klasse. meer »


Interview Mark van der Weijden

18 februari 20:30  A.s. zaterdag om 14.00 uur zendt Sportinside.tv een interview met Mark van der Weijden uit. Uiteraard te bekijken op Sportinside.tv/live.meer »


Byron tekent driejarig contract bij Poolse club

15 februari 17:15  Byron Burgering heeft een driejarig contract getekend bij Miedz Legnica. De Poolse club komt uit op het tweede niveau in Polen. Byron trainde de laatste weken al mee bij de club. Sportlust '46 wenst Byron heel veel succes met deze nieuwe stap in zijn carrière.meer »


SportInside.tv in gesprek met TC lid Cees Pels

14 februari 9:45  Bekijk hier het interview dat SportInside.tv had met Cees Pels. Cees maakt deel uit van de technische commissie en SportInside.tv praat met hem over wat er allemaal bij zijn werkzaamheden komt kijken. meer »


Talenten gaan vlieguren maken

11 februari 17:00  
De technische Commissie van Sportlust ’46 is met Juran Doezeman en Bart van der Voort overeengekomen dat beide spelers volgende seizoen actief zullen zijn buiten de vereniging. In beide spelers ziet, zowel hoofdtrainer Patrick Loenen als de Technische Commissie, veel potentie en uiteindelijk vaste waardes voor het eerste elftal van de derde divisionist.meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Van Gulik gaat door!

18 januari 11:45  
Rory van Gulik twijfelde wekenlang over zijn toekomst, maar gisteren kwam het hoge woord eruit: de verdediger gaat nog minimaal één jaar door bij Sportlust ’46. De Woerdenaar merkte gedurende de coronacrisis dat hij nog lang niet zonder de sport kan.meer »


Jasper van Werkenhoven stopt met voetballen

16 januari 12:00  Sportlust '46-middenvelder Jasper Werkhoven heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor de rood-witten en stopt per direct als voetballer. Werkhoven was bezig aan zijn tweede seizoen. Als reden geeft de middenvelder aan dat hij dat hij de motivatie mist om nog langer door te gaan. meer »


Tommy de Klein van DHSC naar Sportlust ’46

15 januari 9:00  Tommy de Klein mag zich vanaf komend seizoen speler van Sportlust ‘46 noemen. De verdediger komt in de zomer over van DHSC. De Houtenaar speelde sinds 2017 in Utrecht. Daarvoor kwam hij uit voor SV Geinoord en SV Houten. Trainer Patrick Loenen noemt De Klein een sterke en snelle jongen en een van de beste centrale verdedigers uit de regio. meer »


Sportlust ’46 haalt talentvolle keeper

15 januari 8:30  Vandaag is bekend gemaakt dat Sportlust ’46 een nieuwe doelman heeft aangetrokken. De 21-jarige Menno Vink komt over van FC De Bilt. De in De Meern wonende Vink doorliep de jeugdopleiding van FC Utrecht en kwam uit voor diverse nationale jeugdelftallen. Hij wordt alom gezien als een groot talent. meer »


Interview Patrick Loenen

9 januari 15:00  Bekijk hier een interview door SportInside met Sportlust ’46 trainer Patrick Loenen. Een gesprek over het afgelopen jaar, de huidige start in de 3e divisie, de corona periode en vooruitkijkend naar het komende jaar.meer »


Quincy Arends tekent bij Sportlust '46

22 december 20:00  Opnieuw contractnieuws vanaf Sportpark Cromwijck: Quincy Arends heeft een handtekening gezet onder een verbintenis die hem volgend seizoen verbindt aan Sportlust ’46. De spits is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij DOVO. Arends speelde eerder in de jeugd van De Graafschap, Vitesse en GVVV.meer »


Van Warven langer bij Sportlust '46

21 december 18:00  Daniël van Warven heeft overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij Sportlust '46. De middenvelder heeft zijn aflopende verbintenis met een jaar verlengd tot medio 2022. De 26-jarige Van Warven is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de derdedivisionist uit Woerden. meer »


Contractverlenging selectiespelers

7 december 12:30  De technische commissie van Sportlust ’46 is druk doende met het vormgeven van de selectie voor het seizoen 2021-2022. Nadat bekend is gemaakt dat Christiaan van Hussen per direct de selectie van trainer Patrick Loenen komt versterken, is de technische commissie verheugd te kunnen mededelen dat met de volgende selectiespelers overeenstemming is bereikt over een langer verblijf op Sportpark Cromwijck:meer »


Derde divisie wordt helaas niet uitgespeeld

4 december 13:30  De KNVB heeft besloten dat de competities in de tweede en derde divisie en de hoofdklassen normaal gezien niet meer worden uitgespeeld. De voetbalbond kiest, na een inventarisatie van de voorkeuren van de clubs, voor een opzet waarbij de divisies en hoofdklassen na de winterstop in tweeën worden gedeeld.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!