Nieuws - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Geef je op voor de seizoensafsluiting

Gisteren, 1 juni 10:15  Geef je op voor de seizoen afsluiting bij Sportlust ’46. Met onder andere: Jubileum Puppietraining, Voetbal adventure, Clinic 1e Elftal, Beachsoccer, BBQ en Feestavondmeer »


Arnhemcup MO15

30 mei 13:15  Op de parkeerplaats aan de Waardsedijk hadden zich in het middagzonnetje 17 speelsters van de MO15-1 plus begeleiding verzameld. Zij maakten zich klaar aan de vooravond van het pinksterweekend voor hun inmiddels jaarlijkse “Europese campagne”. De prestigieuze Arnhem Cup was dit jaar het doel geworden. meer »


Terence Groothusen naar Sportlust '46

30 mei 10:15  Sportlust '46 is verheugd om het aantrekken van Terence Groothusen voor het komende seizoen aan te kondigen. Groothusen, een getalenteerde aanvaller en Arubaans international, heeft inmiddels een indrukwekkende carrière en zal een waardevolle aanvulling zijn voor de selectie van het komend seizoen.meer »


Verlies roodhemden in en van Volendam

29 mei 18:00  Bij RKAV Volendam - Sportlust'46 werd in de eerste helft niet gescoord. Na rust wel. Volendam kwam na iets meer dan een uur spelen op 1-0 door een doelpunt van Azeddine Sout. Een kwartier voor tijd bracht Sanny Monteiro de ploeg uit Woerden op gelijke hoogte. Vlak voor tijd maakte Patrick Plugboer de winnende voor de thuisploeg. meer »


Voorbeschouwing Volendam - Sportlust '46

24 mei 11:00  Afgelopen Zaterdag werd er na afloop van de laatste thuiswedstrijd van Sportlust ’46 tegen Harkemase Boys (2-2) bij monde van voorzitter Jan van den Heuvel op passende manier afscheid genomen van vertrekkende spelers. Aanstaande Zaterdag zullen deze spelers nog eenmaal aan de aftrap komen voor de laatste wedstrijd van dit seizoen bij RKAV Volendam dat nog strijd voor lijfsbehoud.meer »


Schitterende huldiging jeugdkampioenen

21 mei 10:45  Onder luid applaus van de aanwezige supporters werden in de rust van de wedstrijd Sportlust '46 tegen Harkemase Boys alle jeugdkampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. meer »


Sportlust speelt gelijk met 2-2

20 mei 16:30  Sportlust '46 geeft tot 2 maal toe een voorsprong tegen Harkemase Boys uithanden en blijft steken op een 2 - 2 gelijk spel.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Harkemase Boys

16 mei 22:00  Voor de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen ontvangt Sportlust ’46 uit het hoge noorden de nummer twaalf van de ranglijst Harkemase Boys. Het dorp Harkema telt ruim 4000 inwoners, maar al sinds het seizoen 1997/98 wordt er door de Boys flink aan de weg getimmerd want vanaf dat seizoen werd er in de Hoofdklasse, Topklasse en sinds het seizoen 2016/17 in de Derde divisie gespeeld. Voor een klein dorp natuurlijk een fantastische prestatie omdat het ook niet de enige voetbalclub in de gemeente is. meer »


Zaterdag 24 juni 2023 Seizoenafsluiting

16 mei 10:00  Noteer alvast in de agenda Zaterdag 24 juni 2023, seizoenafsluiting met onder andere Met onder andere: puppie jubileum clinic, penalty schieten, take-out baan, waterbaan, clinic door selectie, beachsoccer toernooi, uitreiking topscoorders, BBQ, Muziek en nog veel meer ......meer »


Sportlust '46 verliest van ACV

15 mei 15:15  Het bleef een uur lang spannend in Assen, maar uiteindelijk gaan de punten terecht naar ACV. Uitslag 3-0 (0-0). Het seizoen gaat zo als de spreekwoordelijke nachtkaars uit.meer »


Sportlust '46 houdt zicht op play-offs

6 mei 22:15  Sportlust'46 heeft zaterdag de regioderby in de derde divisie tegen DOVO met 2-1 gewonnen. De Woerdenaren houden daardoor nog altijd zicht op een plek in de play-offs om promotie naar de tweede divisie.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - DOVO

3 mei 21:15  Na een weekje geen competitievoetbal staat zaterdag aanstaande het treffen met het dit jaar 90 jaar bestaande DOVO op het programma. Onze gasten op Cromwijck zijn met ongeveer 1500 leden de grootste voetbalclub in Veenendaal. Na de oprichting werd al snel koers gezet naar de hoogste regionen in het zaterdagvoetbal. Op een kleine uitzondering na werd er altijd op een hoog niveau gespeeld en werden er vele kampioenschappen behaald.meer »


Pupil & Team van de Week Sportlust '46 - Dovo

3 mei 8:00  Pupil van de Week: Teun Versteeg . Hij speelt nu bij Sportlust in de JO11-2 en speelt al sinds de puppies bij Sportlust. . Team van de Week: Sportlust JO9-7. De JO9-6 speelt dit seizoen voor het eerst samen en hadden een wat moeilijke start. Gelukkig zijn het doorzetters die altijd zin hebbenmeer »


Voorbeschouwing ASWH

19 april 22:45  Voor de derde achtereenvolgende wedstrijd treed Sportlust ’46 aan tegen een degradatiekandidaat. Ditmaal is in Hendrik-Ido-Ambacht ASWH de tegenstander, een club die in een niet zover verleden vele successen boekte.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46- VVOG

12 april 20:45  Na de 2-1 overwinning van Sportlust ’46 bij degradatiekandidaat Ter Leede komt VVOG uit Harderwijk op bezoek in Woerden. Ook zij strijden tegen degradatie en vertoeven het gehele seizoen al in de onderste regionen en bezetten momenteel de laatste plaats.meer »


Sportlust '46 wint van Ter Leede

9 april 10:15   De roodhemden waren in de 3e divisie te sterk voor de Sassenheimers: 1-2. meer »


Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - Sportlust '46

29 maart 21:30  Zaterdag gaat Sportlust ’46 voor speelronde 27 op bezoek bij Sparta Nijkerk dat de laatste tijd goede resultaten boekt. Afgelopen zaterdag werd er in de laatste minuten met een 1-1 gelijkspel bij laagvlieger Ter Leede een wat minder resultaat behaald maar in de laatste vijf wedstrijden werd er niet meer verloren.meer »


Geen gogme, geen punten voor Sportlust '46

25 maart 16:45  Zaterdag kreeg Sportlust'46 de kans om drie punten uit te lopen op de nummer 3 van de ranglijst. Maar SteDoCo was niet van plan om mee te werken aan dat feestje. De Hoornaars sloegen op de juiste momenten toe en winnen met 0 - 3.meer »


Pupil & Team van de Week Sportlust '46 - SteDoCo

20 maart 15:15  Pupil van de Week: Duuk Bruggelink . Hij speelt nu bij Sportlust in de JO11-1 en speelt al ongeveer 5 jaar bij Sportlust. . Team van de Week: Sportlust JO9-5. De JO9-5 staat elke keer weer vol energie aan de aftrap of op de training.meer »


Sportlust '46 lijdt een 4 - 0 nederlaag

12 maart 10:30  Sportlust '46 lijdt 4 - 0 nederlaag. Voor de derde wedstrijd op rij verspelen de roodhemden punten. Ditmaal was HSV Hoek met 4-0 te sterk.meer »


A.s. zaterdag HSV Hoek - Sportlust '46 (voorbeschouwing)

7 maart 21:45  We kunnen wel stellen dat HSV Hoek de koning is van de grote uitslagen want met een doelgemiddelde van 48 voor en 52 tegen zijn er tot nu toe in hun wedstrijden 100 doelpunten gevallen. Nu Sportlust ’46 twee wedstrijden droog staat mogen we voorzichtig hopen dat de voorwaartsen bij HSV Hoek het net weer weten te vinden. Omdat er in de wedstrijd tegen Excelsior ’31 de tiende clean sheet werd behaald moet een goed resultaat tot de mogelijkheden behoren.meer »


Tufan Özbozkurt per direct naar Sportlust '46


4 maart 10:00  Sportlust ’46 heeft zich per direct verzekerd van de diensten van Tufan Özbozkurt. De linkervleugel speler speelde o.a. bij TEC, FC Lienden en Jong FC Utrecht. Zijn opleiding genoot de Utrechter bij Elinkwijk en later bij PSV. Özbozkurt was het lopende seizoen herstellende van een kruisbandblessure en zit vandaag, onder andere door de blessure van Bendadi, direct bij de wedstrijdselectie.meer »


Pupil & Team van de Week Sportlust '46 - Excelsior 31

1 maart 14:00  Pupil van de Week: Riva Postma. Hij speelt nu bij Sportlust in de JO11-2 en begonnen in de JO8. Team van de Week: Sportlust JO9-4. De JO9-4 is een enthousiast team die dit seizoen in deze samenstelling voetbalt. Iedere training en wedstrijd gaan ze er weer vol goede moed tegen aanmeer »


Wanvertoning Sportlust '46 in Veenendaal

25 februari 18:15  Dramatisch verlies Sportlust ’46, in Veenendaal verliezen de roodhemden met 6-0 van GVVV. Hiermee verstevigt de ploeg uit Veenendaal zijn koppositie en pakt ACV de tweede periodetitel. Beide ploegen gefeliciteerd.meer »


Remco de Weerd tekent bij

23 februari 19:30  In aanloop naar de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen GVVV laat de Technische Commissie van Sportlust '46 weten overeenstemming bereikt te hebben met Remco de Weerd over een contractverlenging van één seizoen. De spits uit de eigen jeugdopleiding staat nu tot medio 2024 onder contract bij de Woerdense Derde Divisionist. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!