Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Bestel nu je seizoenskaart

Gisteren, 29 juli 20:00  De derde divisie beleven we dit seizoen samen. Bestel daarom nu je early bird seizoenskaart voor slechts € 50,00!meer »


v.v. Goes tegen Sportlust '46 verplaatst

26 juli 12:45  De competitiewedstrijd v.v. Goes tegen tegen Sportlust '46, is i.v.m. het 75-jarig jubileum verplaatst van zaterdag 2 oktober 14.30 uur, naar zaterdag 14 augustus 19.00 uur.meer »


Sportlust ’46 vrijgeloot voor eerste kwalificatieronde KNVB-beker

16 juli 8:45  Sportlust ’46 is in de eerste kwalificatieronde van het KNVB-bekertoernooi vrijgeloot. Donderdagavond zat de Woerdense club in de koker voor de loting. Het lot besloot dat de vereniging zonder te spelen een ronde verder komt. Had Sportlust ’46 wel een tegenstander getroffen had het al over een maand aan de bak gemoeten. meer »


Selectie start met voorbereiding

3 juli 14:00  Patrick Loenen is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie spelers moesten zich dus alweer melden op trainingscomplex Cromwijck voor hun eerste training.  meer »


Programma 3e Divisie

1 juli 10:30  Sportlust '46 start het nieuwe seizoen in de derde divisie op zaterdag 21 augustus om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen SteDoCo. Bekijk het volledige programma hier. meer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Mike Verhagen verlengt contract

15 juni 9:30  Verdediger Mike Verhagen heeft zijn contract bij Sportlust ’46 met één jaar verlengd. De Woerdenaar speelt al vanaf zijn zevende bij de roodwitten. Het afgelopen seizoen kampte Verhagen nog met een blessure, maar na een succesvolle operatie en revalidatie trainde hij de afgelopen weken weer vol met de groep mee.meer »


Sportlust '46 haalt Go Ahead-jeugdspeler Sieders

3 juni 12:00  Sportlust ’46 heeft Aaron Sieders weggeplukt uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. De verdediger werkte de afgelopen weken een stage af in Woerden en maakte een goede indruk op de technische staf. De in Nieuwegein wonende Sieders speelde ook langere tijd in de jeugd van Vitesse.meer »


Zakaria Issarti verlengt contract

30 april 19:30  Sportlust '46 kan ook volgend seizoen weer een beroep doen op Zakaria Issarti. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract bij de derdedivisionist met één seizoen verlengd.meer »


Samenwerking Sportlust ’46 en Voetbalshop.nl

29 april 12:00  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor geworden van derdedivisionist Sportlust ’46. Op vrijdag 23 april zijn de handtekeningen gezet.meer »


Keeperstrainer Glenn Berkelaar verlengt contract

20 april 19:45  Glenn Berkelaar blijft het komende seizoen keeperstrainer van Sportlust '46. Berkelaar heeft zijn contract met de derde divisionist verlengd met één jaar. "Ik kijk ernaar uit om ook het komende jaar de keepers naar een hoger plan te tillen”, zegt Berkelaar in een korte reactie.meer »


Ambitieuze spelers gezocht voor tweede elftal

14 april 16:00  Nu het vlaggenschip van Sportlust ’46 uitkomt in de derde divisie van het zaterdagvoetbal wordt het hoogst spelende team daaronder, het tweede elftal, de belangrijkste kweekvijver voor doorstroming van talent naar de A-selectie. Voor dit elftal worden ambitieuze jonge voetballers gezocht die deze uitdaging aan willen gaan.meer »


Sportinside.tv: Sportlust ’46 – DOVO

9 april 9:15  Aanstaande zaterdag 10 april een herhaling van de derde competitiewedstrijd van dit seizoen Sportlust ’46 – DOVO. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. http://sportinside.tv/live/meer »


Sportlust ’46 versterkt zich met Jorn van Lunteren

20 maart 11:15  
Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jorn van Lunteren. De aanvallende middenvelder komt over van zondag derde divisionist Hercules. meer »


Mo Bendadi tekent bij Sportlust ’46

13 maart 14:15  
Volgend seizoen zal Mo Bendadi uitkomen voor de Woerdense derdedivisionist. Bendadi komt over van tweede divisionist TEC Tiel. In het verleden kwam Bendadi ook uit voor Sparta Nijkerk, GVVV en FC Lienden. Een vooraanstaand lijstje clubs staat dus achter zijn naam.meer »


Roy Rondeltap maakt keepers-trio weer compleet

10 maart 12:00  Nadat Menno Vink vorige week had aangegeven om te kiezen voor een maatschappelijke carrière, is de Technische Commissie van Sportlust ’46 vandaag verheugd te melden dat de Jodan Boys keeper Roy Rondeltap het keepers-trio weer compleet maakt.meer »


Interview met Christiaan van Hussen

5 maart 17:30  Sport Inside zendt aanstaande zaterdag 6 maart een interview uit met Christiaan van Hussen.meer »


Menno Vink kiest voor maatschappelijke carrière


5 maart 11:00  Keeper Menno Vink, die komend seizoen zou aansluiten bij de selectie van Sportlust ’46, heeft toch besloten om te kiezen voor een maatschappelijke carrière. “Ik heb op mijn werk de kans gekregen op een verbeterde functie, hierdoor kan ik werk en voetballen op derde divisie niveau helaas niet meer combineren”, aldus Vink. meer »


Interview Mike & Nick Verhagen

25 februari 20:00  Sport Inside brengt aanstaande zaterdag 27 februari a.s. een interview met eerste elftal spelers en broers Mike & Nick Verhagen.meer »


Tommy de Klein blijft bij DHSC

24 februari 16:30  Derde Divisionist Sportlust ’46 kan volgend seizoen toch geen beroep doen op Tommy de Klein. In goed onderling overleg is het contract alsnog ontbonden. Daarmee kan De Klein komende seizoen blijven uitkomen voor hoofdklasser DHSC.meer »


Ho-Chun Ko kiest voor Sportlust '46

22 februari 21:00  Sportlust ‘46 heeft zich voor komend seizoen versterkt met doelman Ho-Chun Ko. De 22-jarige Ko komt over van Sportclub N.E.C. De in De Meern woonende Ko was eerder op jonge leeftijd al eerste keeper bij Nieuw Utrecht, toen uitkomend in de eerste klasse. meer »


Interview Mark van der Weijden

18 februari 20:30  A.s. zaterdag om 14.00 uur zendt Sportinside.tv een interview met Mark van der Weijden uit. Uiteraard te bekijken op Sportinside.tv/live.meer »


Byron tekent driejarig contract bij Poolse club

15 februari 17:15  Byron Burgering heeft een driejarig contract getekend bij Miedz Legnica. De Poolse club komt uit op het tweede niveau in Polen. Byron trainde de laatste weken al mee bij de club. Sportlust '46 wenst Byron heel veel succes met deze nieuwe stap in zijn carrière.meer »


SportInside.tv in gesprek met TC lid Cees Pels

14 februari 9:45  Bekijk hier het interview dat SportInside.tv had met Cees Pels. Cees maakt deel uit van de technische commissie en SportInside.tv praat met hem over wat er allemaal bij zijn werkzaamheden komt kijken. meer »


Talenten gaan vlieguren maken

11 februari 17:00  
De technische Commissie van Sportlust ’46 is met Juran Doezeman en Bart van der Voort overeengekomen dat beide spelers volgende seizoen actief zullen zijn buiten de vereniging. In beide spelers ziet, zowel hoofdtrainer Patrick Loenen als de Technische Commissie, veel potentie en uiteindelijk vaste waardes voor het eerste elftal van de derde divisionist.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!