Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Interview met aanvoerder Nick Verhagen

Gisteren, 17 januari 11:30  Interview met aanvoerder Nick Verhagen over zijn voetbal carrière. meer »


Nieuwjaarsboodschap Jan van den Heuvel

8 januari 11:30  Vandaag was normaliter de dag van de nieuwjaarsreceptie. Helaas kan deze, door de bekende redenen, niet plaatsvinden. Toch heeft voorzitter Jan van den Heuvel een nieuwjaarsboodschap voor jullie. meer »


Sportlust ’46 haalt Sabir El Ghanjaoui binnen

6 januari 17:00  Derdedivisionist Sportlust ’46 heeft met Sabir El Ghanjaou een nieuwe speler aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Sabir speelde eerder al in de jeugd van Sportlust ’46, waarna hij via Alphense Boys vertrok naar de De Botola Pro (de hoogste voetbaldivisie in Marokko). Hier was hij o.a. succesvol bij FAR Rabat en Mouloudia Club Oujda. meer »


Bijzondere Sportlust '46 momenten in 2021

31 december 14:00  Enkele bijzondere sportlust '46 momenten uit 2021 in tekst en beeld...meer »


Ook Marley Berkvens tekent bij!

29 december 18:00  Het vlaggenschip van Sportlust '46 kan ook volgend jaar rekenen op de inzet van Marley Berkvens. De middenvelder spreekt hiermee het vertrouwen uit in de nieuwe hoofdtrainer Jochem Twisker en de ambities van de club.meer »


Wils vertrekt einde seizoen

28 december 16:00  Sportlust ’46 kan in het seizoen 2022/2023 geen beroep meer doen op Rik Wils. De aanvaller vertrekt in de zomer naar de Jodan Boys, ook uitkomende in de hoofdklasse.meer »


Fijne feestdagen

24 december 12:30  Het bestuur van Sportlust '46 wenst alle leden, vrijwilligers, sponsoren en al onze overige relaties hele fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2022 toe. meer »


Sportlust '46 verlengt weer drie contracten

22 december 20:45  Nadat afgelopen week al duidelijk werd dat Floris Mulder, Aaron Sieders en Mitchell van der Veer langer bij Sportlust '46 blijven, hebben opnieuw drie spelers bijgetekend. Martijn Jansen, Mo Bendadi en Remco de Weerd zijn ook volgend seizoen op Sportpark Cromwijck te bewonderen.meer »


Extra coronamaatregelen

18 december 21:00  Het demissionair kabinet heeft in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus maatregelen aangekondigd voor de sport, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. De vanaf 19 december 05.00 uur geldende maatregelen blijven tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 van kracht. meer »


Ruime zege op tweededivisionist ASWH

18 december 17:00  Vandaag eindelijk weer eens een oefenwedstrijd voor Sportlust '46. Op sportpark Schildman was tweededivisionist ASWH de tegenstander. In Hendrik-Ido-Ambacht werd het 4-0 voor de roodhemden door doelpunten van Bas van Zoest, Zakaria Issarti, Quincy Arend & Wessel Meiring.meer »


Herstart derde divisie uitgesteld

17 december 9:00  De competities in de Tweede en Derde divisie en Hoofdklasse zullen in de maand januari nog niet worden hervat. Dit heeft de KNVB besloten na overleg met de CVTD (Coöperatieve Vereniging Tweede en Derde divisies) en COH (Centraal Orgaan Hoofdklassen).meer »


Laurens van der Voort kiest voor Sportlust ’46

14 december 13:15  Sportlust ’46 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Laurens van der Voort. De verdediger kwam in de jeugd uit voor SV Huizen en FC Utrecht. In de Domstad speelde hij ook voor het belofteteam. In 2015 stapte hij over naar tweededivisionist G.V.V.V. In Veenendaal was hij in totaal zes seizoenen actief. Dit seizoen komt de verdediger uit voor SteDoCo.meer »


Ook Floris, Aaron en Mitchell tekenen bij!

11 december 8:45  Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van zowel Floris Mulder, Aaron Sieders en Mitchell van der Veer verlengd zijn tot aan het einde van seizoen 2022-23. meer »


Zakaria, Wessel en Romero verlengen

8 december 10:00  Bij Sportlust '46 hebben hebben opnieuw drie spelers hun ja-woord gegeven voor een langer verblijf op Sportpark Cromwijck: Zakaria Issarti, Wessel Meiring en doelman Romero Antonioli. Eerder werden Jorn van Lunteren en topscoorder Mark van der Weijden al voor komend seizoen vastgelegd. meer »


Kennismaken met Jochem Twisker

7 december 9:00  Met Twisker haalt Sportlust ’46 een zeer ervaren en succesvolle trainer in huis. Zo pakte hij met SV Spakenburg in 2014 de algehele landstitel. Na drie seizoenen stapte hij over naar ASV De Dijk en werd met de Amsterdammers kampioen van de Derde Divisie. Daarna was hij o.a. trainer van Hercules en GVVV. meer »


Verhagen en Heideman vertrekken naar Spakenburg

6 december 9:45  Sportlust ’46 verliest na dit seizoen aanvoerder Nick Verhagen en Thomas Heideman aan Spakenburg. De afgelopen periode ontpopte Nick Verhagen zich als jongen van de club tot absolute leider van de selectie. Hij werd dan ook aanvoerder van het elftal. Verhagen doorliep op een uitstap in de jeugdopleiding naar FC Utrecht na de complete jeugdopleiding bij Sportlust ’46.meer »


Van Hussen vertrekt einde seizoen

1 december 18:45  Sportlust ’46 kan in het seizoen 2022/2023 geen beroep meer doen op Christiaan van Hussen. De middenvelder vertrekt in de zomer naar Sparta Nijkerk, ook uitkomende in de derde divisie. Van Hussen is dit seizoen een vaste waarde bij de roodhemden.meer »


Jochem Twisker volgt Patrick Loenen op.

22 november 14:00  Jochem Twisker is vanaf komend seizoen trainer van Sportlust '46. Hij tekent een contract voor één seizoen op Sportpark Cromwijck. Twisker volgt in Woerden de naar SV Spakenburg vertrekkende Patrick Loenen op.meer »


Aangepaste Coronamaatregelen

15 november 11:45  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:meer »


Patrick Loenen verruilt Sportlust ’46 voor s.v. Spakenburg

4 november 19:45  Sportlust ’46 raakt aan het einde van dit seizoen oefenmeester Patrick Loenen kwijt. Loenen gaat naar tweededivisionist s.v. Spakenburg, waarmee hij de opvolger wordt van de vertrekkende hoofdtrainer Eric Meijers. meer »


Zaterdag busreis naar FC Lisse

1 november 20:30  Op zaterdag 6 november aanstaande staat voor Sportlust '46 een belangrijke uitwedstrijd op het programma. De roodhemden spelen om 14.30 uur in en tegen Lisse Het eerste elftal kan de steun van de supporters heel goed gebruiken op Sportpark Ter Specke.meer »


Wedstrijdprogramma a.s. zaterdag

29 oktober 11:45  Er staan weer volop spannende wedstrijden gepland voor aankomende weekend. Ons eerste elftal is vrij, maar trainer Patrick Loenen zal gasttrainer zijn bij Sportlust '46 7.meer »


Jordi Balk stopt met voetballen

5 oktober 19:45  Jordi Balk is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer. Dat kondigde de verdediger zelf aan via Facebook. "Eerst wil ik met de ploeg het lopende seizoen goed afsluiten, daarna is het tijd voor een nieuwe fase in mijn leven, waar ik heel veel zin in heb," aldus Balk.meer »


Vandaag bestaat Sportlust '46 75 jaar

5 oktober 10:45  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging is opgericht. Al 75 jaar zijn we een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging, waar voor iedereen plek is! meer »


Voorbeschouwing Excelsior '31 - Sportlust '46

23 september 9:00  Op bezoek bij Excelsior ’31 in Rijssen ontmoet Sportlust ’46 een tegenstander die goed is voor een plek in het linker rijtje. De vereniging, met ruim 1800 leden, werd in 1965 landskampioen bij de zaterdagamateurs terwijl er in 2005, 2010 en 2019 kampioenschappen werden behaald in de Hoofdklasse.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!