Nieuws - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Voorbeschouwing topper tegen UNA

28 november 21:45  Voor de kraker in de Derde divisie ontvangt de nummer drie op de ranglijst, Sportlust '46, zaterdag in speelronde vijftien de nummer twee: VV UNA. Beide teams zullen voor de overwinning gaan om enigszins in de buurt te blijven van koploper SteDoCo uit Hoornaar. Aanvang van deze topper op Sportpark Cromwijck is 15.00 uur.meer »


Vijftal verlengt bij Sportlust ’46

28 november 20:00  Een vijftal spelers hebben hun contract verlengd bij Sportlust ’46. Kesly den Haag, Yuval Checkley, Youri Duisterhof, Remco de Weerd en Wesley Muit hebben allen gekozen voor een langer verblijf bij de huidige nummer drie van de derde divisie B. meer »


Winst voor Sportlust '46 tegen AWC

26 november 12:30  In de derde divisie B deed Sportlust '46 goede zaken. Op het slecht verlichte veld in Wijchen behaalde de Woerdense ploeg een overtuigende 4-0 overwinning. Het was een dikverdiende zege voor Sportlust '46, hoewel de afstand pas in het laatste kwartier werd vergroot.meer »


Sanny Monteiro en Wessel Meiring plus één seizoen

22 november 20:00  Sportlust '46 heeft de contracten van Sanny Monteiro en Wessel Meiring met één seizoen verlengd. Beide spelers zullen nu tot de zomer van 2025 aan de Woerdense derde divisie club verbonden blijven. Topsport commissie lid Wim van den Bosch toont zich verheugd over de contractverlenging en kijkt uit naar de voortzetting van de succesvolle samenwerking.meer »


Kerstklaverjassen & toepen

22 november 16:00  Op vrijdag 15 december om 19.30 uur nodigen we je graag uit voor een knusse avond vol kerstsfeer en kaartplezier. Of je nu een doorgewinterde klaverjasser bent of net begint met toepen, iedereen is welkom! meer »


Voorbeschouwing 3e divisie

21 november 21:00  Om mee te blijven strijden voor de tweede periodetitel, behaalde Sportlust ’46 afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning op VV Kloetinge, vooral omdat er in de drie komende wedstrijddagen enkele pittige wedstrijden op het programma staan. Om te beginnen bij het onvoorspelbare SV AWC uit Wijchen, waar om 18.00 uur wordt afgetrapt op Sportpark De Wijchert.meer »


Mutaties in selectie seizoen 2024/25

20 november 20:00  Na zorgvuldige overwegingen en evaluaties heeft de topsport commissie van Sportlust '46 besloten enkele veranderingen door te voeren in de selectie voor het komende seizoen. De volgende spelers zullen na de zomer geen deel uitmaken van de selectie van de nieuwe trainer Willem Romp.....meer »


Sportlust '46 trotseert barre weersomstandigheden en zegeviert

18 november 19:00  Ondanks de regenachtige en barre weersomstandigheden liet Sportlust '46 zien dat ze vastbesloten waren om de drie punten in eigen huis te houden in de derde divisiewedstrijd tegen VV Kloetinge.meer »


3e Divisie voorbeschouwing

14 november 23:30  Na de teleurstellende nederlaag bij TOGB staat dit weekend de thuiswedstrijd tegen VV Kloetinge op het programma. De komende weken zullen bepalend zijn voor de richting die de thuisclub inslaat. Met een score van drie doelpunten en vijf behaalde punten uit de laatste vier wedstrijden zijn de kansen op het behalen van de titel wel heel ver weg, en durven we daar logischerwijs niet meer op te rekenen.meer »


Contractverlenging Martijn & Thomas

10 november 19:00  Sportlust ’46 is verheugd aan te kondigen dat de contracten van Martijn Jansen en Thomas Heideman met een jaar zijn verlengd, waardoor beide spelers zich tot het einde van het seizoen 2025 aan de Woerdense derdedivisionist verbinden. meer »


Voorbeschouwing TOGB - Sportlust '46

7 november 19:30  Sportlust '46 gaat zaterdag op bezoek bij TOGB in Berkel Rodenrijs. Deze vereniging is sinds 2020 een omnisportvereniging waar men voetbal, handbal, biljart en tennis kan beoefenen. De voetbalafdeling is ouder en bestaat dit jaar 95 jaar.meer »


Willem Romp volgend jaar trainer Sportlust '46

6 november 20:00  Sportlust '46 is verheugd om de komst van Willem Romp aan te kondigen als de nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. Romp heeft een indrukwekkende staat van dienst en zich bewezen als een succestrainer. Hij volgt komend seizoen de huidige trainer Jochem Twisker op die de club na twee seizoenen verlaat. meer »


Patrick Loenen wordt Technisch Manager Topsport


31 oktober 9:00  Sportlust '46 is verheugd om bekend te maken dat Patrick Loenen met ingang van het volgende seizoen zal toetreden tot de commissie topsport als Technisch Manager. Hij zal zich hier richten op het bouwen aan een topsportorganisatie die naadloos aansluit bij de visie en strategie van de club. Zijn verantwoordelijkheden zullen zowel de selectie als de O23 betreffen.meer »


Sportlust ’46 vergeet zichzelf te belonen

28 oktober 21:15  In een intense wedstrijd tussen Groene Ster en Sportlust ’46 waren de Woerdenaren gedurende 90 minuten heer en meester op het veld. Ze creëerden talloze kansen, maar slaagden er helaas niet in om een van die kansen te verzilveren.meer »


Nieuw: Goal Alert!

27 oktober 16:00  Ben je een supporter van Sportlust '46? Laat geen enkel doelpunt aan je voorbijgaan! Met Goal Alert blijf je op de hoogte, waar je ook bent, rechtstreeks op je mobiel. Meld je nu aan op ons WhatsApp-kanaal voor de volgende Derde Divisie-wedstrijd begint en beleef de actie live! Mis geen moment van de spanning 👉 https://mtr.cool/qjpemutmhcmeer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Groene Ster

25 oktober 23:15  Zaterdag maakt Sportlust '46 voor de tweede en laatste keer dit seizoen de lange reis naar Zuid-Limburg, ditmaal voor de ontmoeting met Groene Ster. De aftrap op Sportpark Pronsenbroek staat gepland om 18.00 uur. meer »


Sportlust '46 wint oefenwedstrijd van USV Hercules met 3-0

19 oktober 23:15  Sportlust '46 heeft de oefenwedstrijd in Utrecht van USV Hercules met 3-0 heeft gewonnen. De doelpunten werden gescoord door Terence Clyde Leon Groothusen, Wessel Meiring en Remco de Weerd. meer »


Jochem Twisker neemt na dit seizoen afscheid

17 oktober 20:00  Sportlust '46 en hoofdtrainer Jochem Twisker kondigen aan dat het huidige seizoen het laatste zal zijn waarin Twisker de verantwoordelijkheid draagt over de selectie. Na uitgebreid beraad heeft Twisker besloten om aan het einde van dit seizoen Sportlust '46 te verlaten en zich meer te concentreren op zijn privéleven. De beslissing kwam niet zonder aarzeling, aangezien Twisker veelbelovende stappen ziet die de selectie en de vereniging maken en daarnaast het erg naar zijn zin heeft bij de club.meer »


Voorbeschouwing Sportlust '46 - Unitas

10 oktober 19:45  In speelronde negen ontvangt Sportlust '46 opnieuw een nieuwe tegenstander in de competitie, namelijk GVV Unitas uit Gorinchem, dat op de zeventiende plaats staat. In de voorbereiding op dit seizoen speelden beide teams tegen elkaar op sportpark Cromwijck, waarbij GVV Unitas de overwinning behaalde met 0-2.meer »


Sportlust '46 verpulvert de Baronie met 0-6

8 oktober 10:00  In een spectaculaire wedstrijd in de 3e divisie heeft Sportlust '46 een overwinning behaald tegen v.v. Baronie met een eindstand van 0-6. Grote man was Wessel Meiring met vier doelpunten.meer »


Voorbeschouwing vv Baronie - Sportlust '46

4 oktober 21:15  Zaterdag ontmoet Sportlust ’46 in Breda het in de onderste regionen verkerende Baronie. Bij de Brabanders vertrokken na afloop van het vorige seizoen elf spelers en stopten er vier met hun voetbalcarrière. Om deze leemte op te vullen werden er negentien nieuwe spelers aangetrokken. Wat ook niet mee hielp, is dat de nieuw aangestelde trainer al na twee wedstrijden wegens persoonlijke redenen opstapte.meer »


Sportlust '46 herstelt zich na rust

30 september 17:00  In de week van de Scheidsrechter triomfeert Sportlust '46 met hun vierde overwinning van het seizoen door een 3-1 zege op s.v. O.S.S. '20. De Woerdenaren kwamen vlak voor de rust nog op achterstand door een doelpunt van Kay van der Vorst, maar ze kwamen in de tweede helft terug door doelpunten van Marley Berkvens, Wessel Meiring en Wesley Muit.meer »


Wedstrijd met twee gezichten

24 september 11:15  De ontmoeting met VV Gemert was een duel met twee gezichten. In de eerste helft kon Gemert weinig inbrengen tegen de soepel spelende roodhemden, die in de 7e minuut zelfs op voorsprong kwamen dankzij een verwoestend schot van Terence Clyde Leon Groothusen. Ondanks het overwicht was het de enige treffer de eerste helft.meer »


Koeiemart 2023 supertrekking

21 september 8:45  Speciaal voor onze leden organiseren wij dit jaar een exclusieve Koeiemart supertrekking van het rad van fortuin. De trekking zal plaatsvinden in de Sportlust '46 tent tijdens de Woerdense Koeiemart op woensdag 25 oktober 2023 om 16.00 uur. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede van de Jeugd van Sportlust '46.meer »


Teleurstellende verlies in TOTO KNVB Beker

20 september 9:00  Het was een bittere avond voor Sportlust '46 toen de ploeg in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker aantrad tegen DEM in Beverwijk. Ondanks een veelbelovende start en een vroege voorsprong dankzij Ahmad Abdallah al Mahdi, slaagde Sportlust '46 er niet in om de overwinning veilig te stellen. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende nederlaag voor de Woerdenaren, die de 2e helft de wil en inzet leken te missen die DEM duidelijk tentoonspreidde.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!