Informatie - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie

InformatieIedereen is steeds drukker en er is sprake van een individualistischer wordende samenleving. Tijd voor nog een vrijwilligersfunctie bij een club? Nee, dat hebben veel mensen niet. Bij onze club hebben van oudsher een behoorlijk vrijwilligerslegioen, echter ook hier slaat de vergrijzing toe. Vandaar dat wij een taakplicht voor ieder aangesloten lid vanaf 16 jaar en voor ouders/verzorgers van jeugdleden jonger dan 16 hebben.

Uiteraard blijft elk lid of betrokkene bij onze vereniging vrij om zo veel taken als hij/zij denkt aan te kunnen in te vullen als hij of zij wil. Het klinkt misschien niet als vrijwilligerswerk, maar dat is het zeker wel. We laten iedereen vrij in de keuze om wel of niet wat te doen. Heb je geen tijd of geen zin, dan betaal je de vrijwilligersvergoeding om dit af te kopen. Wij moedigen echter leden en betrokkenen aan zoveel mogelijk een of meerdere taken op te pakken. 

Op deze website vind je alle vacatures binnen Sportlust '46. Je kunt vanuit hier makkelijk en snel reageren op een sollicitatie waar jij warm van wordt. Je vult je eigen gegevens in en voegt eventueel je CV en motivatie toe. Je hoeft dus geen brief of mail te sturen. Klik op overzicht voor alle actuele vacatures. Ook kan je jezelf direct aanmelden als vrijwilliger en inschrijven op een van de openstaande taken.  Als je stage wilt lopen bij Sportlust '46 komen we ook graag in contact met je. Meer informatie over de stagemogelijkheden vind je hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!