Grote Clubactie Nieuws - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote Clubactie Nieuws

Grote Clubactie Nieuws

Stand van zaken Grote Clubactie 2023

28 september 8:00  Wij ervaren groot enthousiasme onder onze jeugd om loten te verkopen van de Grote Clubactie voor onze vereniging! En daar zijn wij SUPERTROTS op!! Met de ‘on-line’ verkoopmethode kunnen wij én de lotenverkopers zélf direct zien hoeveel loten zij al verkocht hebben. Alléén via de ‘on-line’ verkoopmethode zijn al meer dan 1900 loten verkocht.meer »


Start Grote Clubactie bij Sportlust '46

22 september 12:00  Ook dit jaar doet Sportlust '46 weer mee aan de Grote Clubactie! loterij. Steun Sportlust '46. Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! meer »


Onze Topverkopers van de grote club actie

14 december 19:00  Sportlust '46 en het grote clubteam wil iedereen bedanken die een lot heeft verkocht of gekocht heeft voor onze club. Samen hebben we 4044 loten verkocht en zo een mooi bedrag €9.519, 72 voor onze vereniging opgehaald. Dit fantastische bedrag is opgehaald door de jeugdleden. Onze topverkopers van de grote club loten verkoop actie hebben afgelopen zaterdag hun prijs in ontvangst mogen nemen. Ook werden de teamuitjes uitgereikt aan de best verkopende Sportlust ’46 jeugdteams .meer »


Trekkingsuitslag Grote Clubactie

7 december 12:45  Op dinsdag 6 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2022 plaats onder toeziend oog van de notaris. Sportlust '46 heeft loten verkocht van de Grote Clubactie en vanaf vandaag kunnen kopers via de lotchecker hun lotnummer(s) checken.meer »


Grote Clubactie

2 december 12:45  De Grote Clubactie bij Sportlust ‘46 is afgelopen. Samen hebben we 4044 loten verkocht en zo een mooi bedrag voor onze vereniging opgehaald. Wij willen jou enorm bedanken voor je inzet! meer »


Update Grote Clubactie

15 november 11:15  Heel veel, maar dan ook heel veel Grote Clubactie-loten zijn weer verkocht door onze jeugd leden. Op dit moment staat de teller op 3580 loten. Dit is echt FANTASTISCH! Koperlopers voor de team prijzen zijn op dit moment: JO11-2, 4 x 4 en MO15-1 maar het kan nog veranderen! We zijn de loten uit de verkoopboekjes aan het verwerken, wat ook weer een grote klus is. meer »


Inleveren verkoopboekjes Grote Clubactie !!

9 november 16:15  Beste lotenverkopers de verkoopboekjes inleveren in de speciale inleverbox bij de Grote Clubactie tafel in het clubhuis. Is je boekje niet helemaal vol, maar heb je geen tijd meer om loten te verkopen, lever dan ook je boekje in. Alle verkoopboekjes moeten uiterlijk zaterdag 12 november 2022 ingeleverd zijn. Zodat jij nog kans maakt op de toffe prijzen en de loten kopers op tijd hun lotnummer ontvangen.meer »


Nieuwe tussenstand Grote Clubactie

25 oktober 8:00  We zijn goed op weg We kunnen weer een nieuwe tussenstand geven. De teller staat op ruim 2800 stuks. Deze stand is gebaseerd op de online verkoop, en door enkele ingeleverde verkoopboekjes. meer »


Dankwoord van de voorzitter

22 oktober 13:30  Afgelopen donderdagavond hebben wij kunnen genieten van de TOTO KNVB Bekerwedstrijd Sportlust '46 - FC Utrecht. Het was een fantastische avond en een mijlpaal voor de club Sportlust '46 en de Gemeente Woerden. Nooit eerder bezochten 3.500 toeschouwers Sportpark Cromwijck, haalden wij zoveel landelijke publiciteit en hadden wij een directe live-uitzending op de televisie. Ik wil als voorzitter van onze prachtige club mijn grote dank uitspreken naar iedereen die deze avond hebben mogelijk gemaakt.meer »


Tussenstand Grote Clubactie

30 september 13:00  Tussenstand Grote Clubactie, WE GAAN ALS EEN SPEER! Na ruim 1 verkoopweek kunnen we al een eerste tussenstand geven wat betreft de lotenverkoop. Dit alles is gebaseerd op de online verkoop, eventuele los verkochte loten via machtiging zijn nog niet verwerkt. Voor de spelers zijn de verschillen klein en kan er in resterende 7 weken nog zoveel gebeuren!! Een compliment aan alle verkopers, elk verkocht lot is welkom!meer »


Stand van zaken Grote Clubactie

26 september 14:45  Wij ervaren groot enthousiasme onder onze jeugd om loten te verkopen van de Grote Clubactie voor onze vereniging! En daar zijn wij SUPERTROTS op!! Met de ‘online’ verkoopmethode kunnen wij én de lotenverkopers zélf direct zien hoeveel loten zij al verkocht hebben. Alléén via de ‘online’ verkoopmethode zijn al meer dan 1100 loten verkocht.meer »


Start grote clubactie

22 september 10:00  Dit jaar geen traditionele Sportlust '46 najaarsloterij, maar de Grote Clubactie! loterij. Zaterdag 24 september a.s. start de Grote Clubactie. Koop loten om onze vereniging te steunen. Onze jeugdleden gaan langs de deur, het is mogelijk om online loten of via machtigingsformulier loten te kopen. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Zodat we samen nog meer mooie momenten op de club kunnen beleven? De jeugdleden en teams die de meeste loten verkopen kunnen mooie prijzen winnen. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!