Copyright - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Copyright

Copyright

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op de site sportlust46.nl, sportlust46.tv en alle onderliggende pagina’s toe aan Sportlust '46.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Imeco of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Sportlust '46”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Sportlust '46 voert het beheer over de pagina’s op de genoemde websites. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze websites is toegestaan. De vereniging stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

versie 1.0
december 2019

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!