Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Sponsornieuws

sponsornieuws-sportlust46.gif

 

 

Sponsor Quiz Avond

18 maart 16:00  Op donderdagavond 17 april wordt de eerste online Sportlust '46 Sponsor Quiz gehouden. Het wordt een mix tussen Ranking the Sponsoren en (voetbal) kennis. De sponsoren die meedoen, krijgen thuis een mooi pakket bezorgd met Oude Gracht kaas en Oude Gracht kaas. Tijdens de avond zal Erik van Dam van de Kaasfabriek een online proeverij doen van zijn kaas en bier. meer »

Sponsor worden?

Gisteren, 24 oktober 19:45  Het gaat lekker met Sportlust '46. De jeugdafdeling groeit nog steeds, de senioren hebben het voetbal helemaal opgepakt, het eerste elftal doet het fantastisch in de derde divisie en wij hebben een super jubileumweekend gehad. Wil je als onderneming positief opvallen en de vereniging helpen? Dat kan...meer »


Vacatures bij onze sponsoren. Vul jij hem in?

13 oktober 16:15  Wij vinden het belangrijk dat ondernemers hun doelen kunnen waarmaken. Daarbij hebben zij de juiste en gemotiveerde medewerkers nodig. Daarom vinden wij het bij Sportlust ‘46 belangrijk om onze sponsoren een podium te geven waarop zij ook hun vacatures kunnen plaatsen. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met evenzo mooie vacatures! Vul jij hem in? meer »


Vandaag bestaat Sportlust '46 75 jaar

5 oktober 10:45  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging is opgericht. Al 75 jaar zijn we een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging, waar voor iedereen plek is! meer »


Een fantastische jubileumveiling

4 oktober 7:30  Vrijdag 1 oktober startte het jubileumweekend met een succesvolle jubileumveiling. Het was een topavond met een top opbrengst voor Sportlust '46 en voor de twee goede doelen. meer »


De Veiling: bloemen, dinerbonnen en getekende voetbalshirts

29 augustus 16:30  Nieuwsgierig naar de items waar je op kan bieden? Veel Woerdense ondernemers hebben items aangeboden voor de jubileumveiling waarvan de opbrengst gaat naar nieuwe tafels en stoelen bij Sportlust en daarnaast gaat een gedeelte van de opbrengst naar Inloophuis Leven met kanker en Support Casper. meer »


Welkom Hello Kitchen

25 augustus 10:00  Op een zonnig terras zijn gisteren de handtekeningen gezet onder het sponsorcontract van Hello Kitchen. Woerdenaar Olaf Holtkamp, directeur van Hello Kitchen, gaf daarbij nog aan dat zij ook voor de veiling op 1 oktober 2021 iets moois in het verschiet hebben. meer »


Jubileumveiling 1 oktober, FC Utrecht tegen Ajax vanuit de skybox

17 augustus 7:45  Vanwege het 75-jarig jubileum organiseert Sportlust '46 een veiling waarbij een gedeelte van de opbrengst naar Inloophuis Leven met Kanker en Support Casper gaat. Je kan op deze avond onder andere bieden op een bezoek aan bezoek aan de skybox van Frans van Seumeren in het stadion van FC Utrecht bij de wedstrijd tegen Ajax!meer »


Luba tekent voor twee jaar bij.

22 juli 13:15  Luba blijft ook de komende twee seizoenen hoofdsponsor van het damesteam van Sportlust '46.meer »


Verlenging Woerd Financiële Diensten

19 juli 9:15  Voor de gewonnen wedstrijd tegen Spakenburg, tekende Richard Terlouw een nieuw sponsorcontract voor drie jaar. meer »


Nieuwe kledinglijn // Extra korting // Voetbaltruck

11 juli 15:30  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor en nieuwe kledingleverancier geworden van Sportlust ’46. Dit betekent dat we naar een nieuwe kledinglijn overstappen. Vanaf vandaag zijn de shirts, broekjes, kousen, etc. online te bestellen op voetbalshop.nl. meer »


Hoe is het nu met: Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop

2 juli 16:00  In het kader van het naderend jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. De interviews zijn gefaciliteerd en opgenomen door SportInside.tv Kijk mee naar "Hoe is het nu met Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop. meer »


ING Bank aan de bal

1 juli 19:00  Kunnen wij hier met de ING Bank ook voetballen? Die vraag werd op een zaterdag aan het hek gesteld. Donderdag 1 juli was alle geregeld en was er een team van onze sponsor aan het voetballen.meer »


EK Pakket voor onze trouwe sponsoren

11 juni 16:00  Vandaag hebben enkele sponsoren namens de businessclub van Sportlust '46 een speciaal EK Pakket gekregen. Samengesteld door de Kaasfabriek uit Woerden, is dit een ideaal pakket om thuis naar ons oranje te kijken. Wij hopen snel weer naar ons rode/witte spelers te kunnen kijken.meer »


Sportlust '46 heet Forza Fietsen welkom

9 maart 14:45  Met ingang van dit seizoen is Forza Fietsen voor minimaal drie jaar sponsor van Sportlust '46meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Derde divisie wordt helaas niet uitgespeeld

4 december 13:30  De KNVB heeft besloten dat de competities in de tweede en derde divisie en de hoofdklassen normaal gezien niet meer worden uitgespeeld. De voetbalbond kiest, na een inventarisatie van de voorkeuren van de clubs, voor een opzet waarbij de divisies en hoofdklassen na de winterstop in tweeën worden gedeeld.meer »


Rabo Clubsupport

5 november 22:00  De stemmen zijn geteld. De bijdrage vanuit Rabobank Clubsupport dit jaar is € 1.198,16 voor onze jubileumactiviteiten. Alle stemmers en de Rabobank, bedankt!meer »


Sponsors geven de bal door....

5 november 7:45  Ik pass de bal door. Een terugkerend bericht van sponsoren die elkaar de bal doorgeven. De eerste die de bal krijgt is Wim Stouthart van Stonecold. Hij vertelt over Corona, Stonecold en Sportlust'46. Benieuwd naar zijn verhaal en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Dunavast nieuwe jeugdsponsor

12 oktober 21:00  Dunavast nieuwe jeugdsponsor! Dunavast ondersteunt de jeugdafdeling van Sportlust’46 met een substantiële bijdrage voor een periode van vijf jaar. Hiermee wordt de vereniging in staat gesteld om te blijven investeren in de jeugd.meer »


Thuiswedstrijden op hoofdveld live te volgen

7 oktober 15:00  Zaterdag kan iedereen, die daar interesse in heeft, de wedstrijden die op het hoofdveld van Sportlust ’46 worden gespeeld live volgen. meer »


Jubileum Sportlust '46

25 september 19:45  Op 5 oktober 2021 bereikt de vereniging Sportlust ’46 de leeftijd van 75 jaar! Het bestuur van Sportlust ’46 wil deze mijlpaal samen met de leden vieren en daarom is een jubileumcommissie opgericht. De jubileumcommissie zal vorm geven aan het jubileum jaar van Sportlust ’46, welke start in oktober 2020. meer »


Sponsoren krijgen bezoek

4 augustus 8:00  De afgelopen weken hebben veel sponsoren bezoekje gekregen van Sportlust'46 met een aardigheidje. meer »


Competitieprogramma Derde Divisie bekend

1 augustus 10:00  De KNVB heeft het competitieprogramma van de Derde Divisie (zaterdag) bekendgemaakt. Op zaterdag 5 september 2020 trapt Sportlust '46 om 14.30 uur het seizoen af met een uitwedstrijd bij Ter Leede. meer »


Fotoshoot selectie Sportlust '46

25 juli 19:30  Sportlust ’46 is er klaar voor. Traditiegetrouw wordt er altijd een groepsfoto van de selectie gemaakt voor het nieuwe voetbalseizoen welke dit jaar in aangepaste vorm plaats vond. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!