Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsornieuws

Sponsornieuws

sponsornieuws-sportlust46.gif

 

 

Sponsor Quiz Avond

18 maart 16:00  Op donderdagavond 17 april wordt de eerste online Sportlust '46 Sponsor Quiz gehouden. Het wordt een mix tussen Ranking the Sponsoren en (voetbal) kennis. De sponsoren die meedoen, krijgen thuis een mooi pakket bezorgd met Oude Gracht kaas en Oude Gracht kaas. Tijdens de avond zal Erik van Dam van de Kaasfabriek een online proeverij doen van zijn kaas en bier. meer »

Sportlust '46 heet Forza Fietsen welkom

9 maart 14:45  Met ingang van dit seizoen is Forza Fietsen voor minimaal drie jaar sponsor van Sportlust '46meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Derde divisie wordt helaas niet uitgespeeld

4 december 13:30  De KNVB heeft besloten dat de competities in de tweede en derde divisie en de hoofdklassen normaal gezien niet meer worden uitgespeeld. De voetbalbond kiest, na een inventarisatie van de voorkeuren van de clubs, voor een opzet waarbij de divisies en hoofdklassen na de winterstop in tweeën worden gedeeld.meer »


Rabo Clubsupport

5 november 22:00  De stemmen zijn geteld. De bijdrage vanuit Rabobank Clubsupport dit jaar is € 1.198,16 voor onze jubileumactiviteiten. Alle stemmers en de Rabobank, bedankt!meer »


Sponsors geven de bal door....

5 november 7:45  Ik pass de bal door. Een terugkerend bericht van sponsoren die elkaar de bal doorgeven. De eerste die de bal krijgt is Wim Stouthart van Stonecold. Hij vertelt over Corona, Stonecold en Sportlust'46. Benieuwd naar zijn verhaal en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Dunavast nieuwe jeugdsponsor

12 oktober 21:00  Dunavast nieuwe jeugdsponsor! Dunavast ondersteunt de jeugdafdeling van Sportlust’46 met een substantiële bijdrage voor een periode van vijf jaar. Hiermee wordt de vereniging in staat gesteld om te blijven investeren in de jeugd.meer »


Thuiswedstrijden op hoofdveld live te volgen

7 oktober 15:00  Zaterdag kan iedereen, die daar interesse in heeft, de wedstrijden die op het hoofdveld van Sportlust ’46 worden gespeeld live volgen. meer »


Jubileum Sportlust '46

25 september 19:45  Op 5 oktober 2021 bereikt de vereniging Sportlust ’46 de leeftijd van 75 jaar! Het bestuur van Sportlust ’46 wil deze mijlpaal samen met de leden vieren en daarom is een jubileumcommissie opgericht. De jubileumcommissie zal vorm geven aan het jubileum jaar van Sportlust ’46, welke start in oktober 2020. meer »


Sponsoren krijgen bezoek

4 augustus 8:00  De afgelopen weken hebben veel sponsoren bezoekje gekregen van Sportlust'46 met een aardigheidje. meer »


Competitieprogramma Derde Divisie bekend

1 augustus 10:00  De KNVB heeft het competitieprogramma van de Derde Divisie (zaterdag) bekendgemaakt. Op zaterdag 5 september 2020 trapt Sportlust '46 om 14.30 uur het seizoen af met een uitwedstrijd bij Ter Leede. meer »


Fotoshoot selectie Sportlust '46

25 juli 19:30  Sportlust ’46 is er klaar voor. Traditiegetrouw wordt er altijd een groepsfoto van de selectie gemaakt voor het nieuwe voetbalseizoen welke dit jaar in aangepaste vorm plaats vond. meer »


Eerste week Voetbalkamp vol!

6 juli 20:15  Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? In de zomervakantie is Sportlust '46 het kloppende voetbalhart van het groene hart, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon voeren. Vier dagen lang zorgt Sportlust '46 voor stralende gezichten en een ultiem vakantiegevoel bij jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar.meer »


Kromwijk Elektro tekent nieuw contract

29 juni 7:45  Op donderdag 25 juni werd het nieuwe contract getekend door Kromwijk Elektromeer »


Corona update & promotie 3e divisie

10 juni 19:15  In de eerste plaats hoop ik dat het met U, Uw gezin en Uw dierbaren qua gezondheid goed gaat. De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan gelukkig de goede kant op wat er toe geleid heeft dat wij als vereniging weer stappen aan het maken zijn naar het normale.meer »


Nieuwe sponsor: Beuk Horeca

3 juni 12:15  Vandaag zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw 3-jarig sponsorcontract door Beuk Horeca. meer »


Coronavirus nieuwsarchief

26 april 16:30  Updates over coronavirus en gevolgen voor het voetbalmeer »


Hoe gaat het met..... de bouw

24 april 12:00  Veel bedrijven hebben het moeilijk in deze tijd en verdienen extra aandacht. Koop en investeer lokaal.meer »


Bericht van onze Voorzitter

7 april 9:00  Op dit moment leven wij allemaal in grote onzekerheid en zijn fysieke contacten afgesneden. Ik hoop dat het met u, uw gezin en uw dierbaren goed gaat. Gezondheid is het belangrijkste dat nu telt.
meer »


Bericht van onze Voorzitter

18 maart 17:30  Als club en samenleving zijn wij in een uitzonderlijke situatie terecht gekomen. De ontwikkelingen hebben zich in een snel tempo opgevolgd, met als laatste maatregel om alle activiteiten stil te leggen.meer »


Tot en met 6 april geen voetbal in Nederland

12 maart 17:45  Tot en met 6 april geen voetbal in Nederlandmeer »


Derby's van het Groene Hart

11 maart 16:00  Dit seizoen staan er mooie wedstrijden op het programma tegen ARC en Jodan Boys. Op 25 april staat de derby tegen ARC op de agenda. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. De Business Club van ARC zal onze gast zijn.meer »


ING BusinessBoost Connect

11 maart 14:00  Op 27 mei is de volgende editie van een netwerk bestemd voor de businessclubs van voetbalverenigingen om met elkaar in contact te komen. Speciale gast op die middag is Rico Verhoeven. meer »


Sponsoravond - Afgelast!

8 maart 12:45  De sponsoravond van vrijdagavond 27 maart is afgelast.meer »


Maak kans op de nieuwe Predator bal!

20 februari 19:30  Maak kans op de nieuwe Predator bal van Sporthuis! - deel dit bericht - like Sporthuis.nl - tag een vriend van jemeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!