Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Proeftrainingen voor jeugdselectieteams

Gisteren, 22 april 19:45  De jeugdopleiding van Sportlust ’46 is op zoek naar talenten voor de selectieteams. Denk jij over de techniek, het inzicht, de persoonlijkheid en de ambitie te beschikken om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van je geboortejaar bij Sportlust ’46 uit te komen en ben je nog geen lid? Meld je dan aan voor een of meerdere proeftrainingen.meer »


Wie is ... Willem van Vliet?

21 april 9:30  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. Wij stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Willem van Vliet (JO9-1 en JO16-2).meer »


Inschrijving Voetbal- en Puppiekamp gestart

16 april 20:30  Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? In de zomervakantie van 20- 23 juli a.s. is Sportlust '46 het kloppende voetbalhart van het groene hart, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon zullen voeren. Zowel voor de Puppies als de Jeugd organiseren we ook dit jaar weer het Sportlust '46 Voetbalkamp. meer »


Wie is ... Bart den Hengst?

14 april 14:15  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Bart den Hengst (JO8-2).meer »


Hoog bezoek bij Sportlust '46

10 april 13:15  Vanmorgen was er hoog bezoek bij Sportlust ’46. De enige echte Tiger, mascotte van FC Utrecht, kwam vanmorgen langs bij onze puppies en 4x4 spelertjes. meer »


Wie is ... Sven van Aggelen?

7 april 11:45  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Sven van Aggelen (JO8-3 samen met Defroy Voorn).meer »


Puppies en 4x4 competitie zijn weer gestart

6 april 19:00  Afgelopen zaterdag was het weer genieten van de Sportlust '46 puppies. Maar ook van de 4x4 spelertjes van Sportlust '46meer »


NIEUW Sportlust '46 Techniek Academie Woerden

2 april 15:30  Schrijf je nu in voor de Sportlust '46 Techniek Academie Woerden. We starten 9 april a.s. met de voorjaarscursus. Benieuwd wat de Sportlust '46 Techniek Academie Woerden jou kan bieden?meer »


Stemprocedure ALV

24 maart 10:45  Op zaterdag 27 maart wordt om 16:00 uur de Algemene Ledenvergadering gehouden. Er dient gestemd te worden over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. Het is mogelijk om tijdens de digitale vergadering te stemmen, maar omdat het nu digitaal gaat, kan het ook vooraf. meer »


Wie is ... Mohammed Anbar?

24 maart 10:00  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Mohammed Anbar (JO11-1).meer »


A.s. zaterdag start puppievoetbal

23 maart 8:45  Je bent eigenlijk nog te jong om te mogen voetballen bij JO9, maar je wilt wel dolgraag voetballen! Natuurlijk kan dat ook bij Sportlust'46. Bij Sportlust'46 noemen wij deze jongens en meisjes "Puppies". De Puppies kunnen het gehele jaar kosteloos kennismaken met voetbal en de club Sportlust '46. De trainingen zijn op veld 2, ouders kunnen vanaf de parkeerplaats de trainingen bijwonen.meer »


Gerhart de Jong, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:30  Naast het voetballen is Gerhart de Jong al jaren actief binnen de vereniging. Hij is kandidaat bestuurslid en hij stelt zich graag voor. Lees verder om meer van Gerhart te weten te komen.meer »


Gerda Boere, kandidaat bestuurslid

16 maart 10:00  Gerda Boere is geen onbekende binnen Sportlust '46 en wordt vanuit het bestuur voorgedragen om de functie van secretaris binnen de vereniging op te gaan vullen. Lees verder om meer over Gerda te weten te komen. meer »


Wie is ... Joost Hoogerbrugge?

15 maart 9:15  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Joost Hoogerbrugge (JO13-2).meer »


Algemene Ledenvergadering 27 maart 2021

12 maart 12:00  Op zaterdagmiddag 27 maart zal om 16:00 de online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. In deze vergadering wordt gestemd over de jaarrekening seizoen 2019-2020, bestuurswisselingen en een aanvulling op de statuten. meer »


Fysio spreekuur

2 maart 21:00  Altijd vervelend als je een blessure opgelopen hebt. Wil je weten hoe je zo hier zo snel mogelijk van af kan komen? Maak dan a.s. woensdag: van 16.00 – 17.30 uur gebruik van het gratis inloopspreekuur. Je kunt hier een tijdslot reserverenmeer »


Erehaag voor Henny van Muijen

1 maart 21:15  Woensdag a.s. zal de uitvaart van Henny zijn. Helaas kunnen daar slechts een aantal personen/leden bij aanwezig zijn. Namens het bestuur van Sportlust '46 zal onze Voorzitter Jan van den Heuvel onze leden vertegenwoordigen. Wel willen wij op het parkeerterrein van Sportpark Cromwijck onze leden de mogelijkheid bieden om toch afscheid van Henny te kunnen nemen.meer »


In memoriam Henny van Muijen

24 februari 20:00  Woensdagmiddag bereikte ons het trieste bericht dat Henny van Muijen op 70 jarige leeftijd is overleden. Henny was al enige jaren ziek en ondanks vele tegenslagen herstelde Henny vaak weer waardoor hij alles weer positief inzag en er weer zin in had, maar uiteindelijk heeft de ziekte toch gewonnen.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


A.s. zaterdag jeugd voetbalquiz (online)

23 februari 20:15  Weet jij als snelste de goede antwoorden op de vragen? Denk jij alles te weten van voetbal en ga jij er met de hoofdprijs vandoor? Na een succesvolle online voetbalquiz voor de senioren is er nu ook een (online) voetbalquiz voor de jeugdspelers van Sportlust '46. Dus informeer alvast je vrienden en reserveer hem in je agenda; zaterdagmiddag 6 maart.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Sportlust ’46 start met het rode draad leerplan

18 februari 12:30  Met ingang van volgend seizoen zal Sportlust ’46 haar jeugdopleiding verenigingsbreed optimaliseren via het Rode Draad leerplan. Alle spelers en trainers zullen een totaalopleiding op maat aangeboden krijgen welke aansluit bij leeftijd, niveau en ervaring. meer »


Wie is ... Bob Maijenburg

16 februari 18:45  Sportlust '46 bestaat uit veel vrijwilligers, waaronder ook de vele trainers en leiders van onze jeugdteams. Zij staan elke week meerdere malen op het voetbalveld en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. De komende weken stellen wij graag een aantal trainers en leiders aan jullie voor. Deze week is aan het woord: Bob Maijenburg (JO11-1).meer »


Kalsbeek Voetbal Academie

11 februari 16:45  Zit je op dit moment in groep 8 van de basisschool, heb je een Mavo/Havo/VWO of Gymnasium advies, dan is de Kalsbeek Voetbal Academie wellicht iets voor jou! Het Kalsbeek College uit Woerden is sinds 2018 begonnen met de Kalsbeek Voetbal Academie. Op onze locatie Schilderspark zijn inmiddels ruim 135 leerlingen lid van de Kalsbeek Voetbal Academie. Al deze leerlingen zitten in de eerste drie leerjaren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!