Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdnieuws

Jeugdnieuws

Schrijf je nu in voor het Voetbalkamp

10 juli 20:00  Je voetbaldroom beleven tijdens de vakantie? In de zomervakantie is Sportlust '46 het kloppende voetbalhart van het groene hart, waar voetbalbeleving en spelplezier de boventoon zullen voeren.meer »

Vacatures bij onze sponsoren. Vul jij hem in?

13 oktober 16:15  Wij vinden het belangrijk dat ondernemers hun doelen kunnen waarmaken. Daarbij hebben zij de juiste en gemotiveerde medewerkers nodig. Daarom vinden wij het bij Sportlust ‘46 belangrijk om onze sponsoren een podium te geven waarop zij ook hun vacatures kunnen plaatsen. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met evenzo mooie vacatures! Vul jij hem in? meer »


Pasfoto op de spelerspas

12 oktober 15:00  Het is nog even mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Daarom graag elk spelend lid van onze vereniging voor het begin van het komend seizoen, maar uiterlijk voor 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »


Verslag Sportlust JO10-6 tegen MO10 d.d. 3 oktober 2021

10 oktober 20:15  De tegenstander van vandaag kent het team al, immers de eerste wedstrijd was bij VEP tegen hetzelfde team. Zou het weer lukken om te winnen? De vorige keer had Sportlust gewonnen met 7-4, maar toen moest het team nog wennen aan elkaar. De sfeer was goed, de instructie van de coaches helder. Niet in een kluitje staan maar verdelen. meer »


Vandaag bestaat Sportlust '46 75 jaar

5 oktober 10:45  Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat onze voetbalvereniging is opgericht. Al 75 jaar zijn we een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging, waar voor iedereen plek is! meer »


Hoe is het met Sjaak van der Veen

30 september 13:45  In het kader van het jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. Kijk mee naar "Hoe is het nu met Sjaak van der Veen". meer »


Informatie jeugdtoernooien tijdens het Jubileum

28 september 11:30  Bekijk hier de informatie voor leiders, trainers en jeugdleden m.b.t. de jeugdtoernooien tijdens ons jubileumweekend van komende weekend. meer »


StoneCold 7 X 7 Jubileumtoernooi

26 september 9:15  Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. meer »


Week van de Scheidsrechter

24 september 17:00  Vanaf zaterdag 25 september tot en met 3 oktober is het “de week van de scheidsrechter” Waarom is er “de week van de scheidsrechter”? Nou heel simpel, omdat het zonder een scheidsrechter vaak moeilijk wordt om een wedstrijd te spelen.meer »


Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

24 september 9:30  Het kabinet heeft met ingang van komende zaterdag, 25 september, nieuwe coronaregels afgekondigd. Dit betekent dat ook wij bij Sportlust '46 de regels kunnen versoepelen. Wat betekent dit concreet? meer »


Kennismaken met meidenvoetbal?

23 september 9:00  Overweeg je ook om te gaan voetballen, en je wil graag een keer mee trainen en kijken of het je bevalt? Geen probleem! Stuur een email naar meisjesvoetbal@sportlust46.nl.meer »


Wedstrijdvormen jeugdvoetbal

20 september 16:00  Voor jeugdwedstrijden gelden sinds een aantal jaren een aantal afwijkende regels. De wedstrijdvormen zijn aangepast om zo de betrokkenheid van spelers te verhogen en jongens en meiden in een wedstrijdvorm te laten spelen die beter aansluit bij hun ontwikkelingsfase. meer »


Start Zwaluwen Jeugd Actie bij Sportlust '46

18 september 14:00  Op zaterdag 18 september 2021 heeft voor het KNVB district West II de officiële start van de Zwaluwen Jeugd Actie plaatsgevonden bij Sportlust ’46 in Woerden voor aanvang van de wedstrijden die om 09.45 uur gepland stonden werd in het kort, door Jos Klaassen van de Zwaluwen Jeugd Actie, uitgelegd wat de doelstelling is van de Zwaluwen Jeugd Actie en welke inbreng de spelers en speelsters daar in hebben. Na het hijsen van de vlag van de Zwaluwen Jeugd Actie, door onze voorzitter Jan van den Heuvel, zijn de wedstrijden begonnenmeer »


Officiële start Zwaluwen Jeugd Actie

14 september 10:15  De bijna 500.000 jeugdspelers die ieder voetbalseizoen meedoen aan het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi, voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. Dit jaar zullen op 18 & 19 september alle amateurverenigingen in Nederland voetballen voor de jongens en de meiden met een beperking. Op 18 september zal voor het KNVB district West II de officiële start van de actie plaatsvinden bij onze vereniging.meer »


Wedstrijdverslag JO10-3

11 september 10:30  Na twee oefenwedstrijden, waarvan de laatste tegen Olympia 1e klasse, was het vorige week tijd voor de eerste competitiewedstrijd tegen ONA JO10-1. Vol goede moed vertrokken we om 7:30 uur richting Gouda, met het complete team: Amin, Ismael, Riva, Sebastiaan, Teun, Thijmen en Thomas. ONA is een kleinere club (2 voetbalvelden). meer »


Inschrijven 7x7 jubileumtoernooi

6 september 20:00  Eén van de activiteiten op zaterdag 2 oktober a.s. is het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO16/JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. Meld je nu aan!meer »


Schrijf je in voor de interne trainerscursus

31 augustus 12:00  Sportlust werkt dit seizoen samen met jeugdvoetbalopleidingen.com. Vanuit die samenwerking wordt er een interne trainerscursus gefaciliteerd welke zal plaatsvinden op 10, 17 en 24 september. Deze avonden starten we om 19:00 uur en zijn we om 22:00 uur klaar.meer »


Voetbalshop.nl truck bij Sportlust '46

22 augustus 15:15  Woensdag 25 augustus van 15.00 t/m 21.00 uur staat de Voetbalshop.nl truck weer op ons complex. Hier kan je de kleding passen en met een extra korting aanschaffen. meer »


Jeugd trainingsschema seizoen 20-21.

18 augustus 15:30  Het nieuwe voetbal seizoen staat weer op het punt van beginnen. Zo zijn ook de trainingen voor de jeugdteams weer gestart. Op welke dag en tijdstip jou team traint zie je in het schema.  Let op!: De trainer van het team waarin jij het seizoen 2021/2022 gaat spelen bepaalt wanneer hij weer gaat beginnen met trainen dus hou zijn specifieke informatie in de gaten.meer »


Voetbalkamp 2021

22 juli 17:30  Het driedaagse voetbalkamp 2021 van Sportlust '46 is begonnen. De vrijwilligers en de 100 enthousiaste deelnemers waren er helemaal klaar voor. meer »


Succesvol Puppiekamp 2021

20 juli 15:00  Wat een superdag hebben we met elkaar gehad. Na een heerlijke dag voetballen allemaal op- de foto met Sporty. meer »


Nieuwe kledinglijn // Extra korting // Voetbaltruck

11 juli 15:30  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor en nieuwe kledingleverancier geworden van Sportlust ’46. Dit betekent dat we naar een nieuwe kledinglijn overstappen. Vanaf vandaag zijn de shirts, broekjes, kousen, etc. online te bestellen op voetbalshop.nl. meer »


Voorlopige indeling jeugd seizoen 2021 - 2022

4 juli 16:45  Deze voorlopige indeling voor het aankomende seizoen 2021-2022 is tot stand gekomen n.a.v. uitvoerig en intensief overleg tussen de jeugdcommissie, diverse trainers (huidig en toekomstig), diverse leiders,  jeugdcoördinatoren en technisch jeugdcoördinatoren.meer »


Hoe is het nu met: Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop

2 juli 16:00  In het kader van het naderend jubileum van Sportlust '46 in oktober 2021 heeft de jubileumcommissie oud spelers, trainers en andere betrokken benaderd voor de nieuwe rubriek "Hoe is het nu met ..?". Namen uit het verre verleden, maar zeker ook het heden komen voorbij en vertellen over hun tijd bij Sportlust '46. De interviews zijn gefaciliteerd en opgenomen door SportInside.tv Kijk mee naar "Hoe is het nu met Ruud Bos, René Spanjerberg en Arjan Hijkoop. meer »


Rode draad leerplan-jeugdtrainerscursus bij Sportlust '46

2 juli 15:00  Sportlust ’46 start met ingang van het seizoen 2021-2022 met het Rode Draad leerplan onder leiding van jeugdvoetbalopleiding.nl. Het Rode draad leerplan levert grote voordelen op voor de totale jeugdopleiding is het van belang alle jeugdtrainers hierbij in staat te stellen om gericht met benodigde extra handvatten de jeugd gestructureerd op te leiden. Gebleken is dat de specifieke Rode draad leerplan cursus de jeugdtrainers in staat stelt hier de optimale invulling aan te kunnen leveren. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!