Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooien Senioren thuis

Toernooien Senioren thuis
Wat 31 jaar geleden begon als een klein opgezet toernooi is vadaag de dag een groot en aansprekend toernooi voor de lagere elftallen. Het eerste jaar was er alleen de wedstrijd tussen de twee teams van Ton Meedorp en Bram Hart. Het volgende jaar was het Ton Medendorp toernooi volwaardig, klein in het begin (acht teams) maar ook toen al gezellig. Door de jaren heen steeds volwassener en groter geworden, Ton stopte maar Bram ging door. Hij verzamelde een goede groep mensen om zich heen in de organisatie, en de naam veranderde in de naam die we nu tot op heden nog voeren: Het StoneCold (hoofdsponsor) lagere elftallen toernooi.

Kenmerken

  • Een toernooi voor de laagste 2 klassen in zowel het zaterdag als zondagvoetbal
  • Een toernooi waar ieder jaar maximaal 28 teams aan mee kunnen doen, dus vol is vol!
  • Een toernooi waar op een sportieve manier gestreden wordt om de grote wisselbeker
  • Een toernooi wat bol staat van de gezelligheid, met een slager voor de lekkere broodjes en de sate, en een live optreden van een zanger na afloop
  • Een toernooi wat jullie dus niet mogen missen, en de 32ste editie staat voor zaterdag 12 juni 2021 a.s. op de kalender

Penaltybokaal
Na het succes van vorig jaar gaat er ook tijdens de 32te editie van het Stonecold Lagere Elftallen toernooi weer gestreden worden worden om de Penaltybokaal. 

Ook in 2021 willen wij weer bij voldoende deelname een BBQ, direct na het toernooi organiseren. Nadere informatie volgt hierover volgt na inschrijving. Voor inlichtingen neem contact op met Bram Hart (toernooicommissie) via 06-41669335 of mail naar: bramhart@casema.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!