Tools & links - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tools & links

Tools & linksVoetbal.nl App
Ook je programma, uitslagen, standen eenvoudig op je mobiel bekijken? Dé app voor amateurvoetballend Nederland is te downloaden voor iOS en Android. Download hem nu via de App Store of Google Play.

Wedstrijdzaken App
Met de KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Zoals je wellicht weet, zijn er geen fysieke spelerspassen meer. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker. Hoe je vanuit jouw rol binnen de vereniging gebruik kunt maken van de app staat beschreven op deze pagina. Download hem nu via de App Store of Google Play.

De Rinus App
Rinus is een online tool ontwikkeld voor alle jeugdtrainers in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen en meerweekse programma's, allemaal ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen. Je kunt op dit platform terecht voor al jouw voetbaluitdagingen. Of je nu voor het eerst een team gaat coachen en begeleiden of al in het bezit bent van een KNVB-diploma. Rinus is ook als App verkrijgbaar op jouw smartphone en tablet. Download hem nu via de App Store of Google Play.

VoetbalTV App
Hét videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV biedt wedstrijdbeelden op een prof-waardige manier, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV benut kansen in technologie om voor jou nog meer uit het voetbal en alles eromheen te laten halen. Alle voetbalmomenten zijn immers belangrijk en verdienen een eigen podium en publiek! Meer info vind je hier.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!