Puppies - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Puppies

Puppies

Je bent eigenlijk nog te jong om te mogen voetballen bij JO8, maar je wilt wel dolgraag voetballen! Natuurlijk kan dat ook bij Sportlust '46. Sinds het voorjaar van 1999 kunnen ook de allerkleinsten bij ons terecht. Bij Sportlust '46 noemen wij deze jongens en meisjes "Puppies". De Puppies kunnen het gehele jaar kennismaken met voetbal en de club Sportlust '46. 

Sportlust_46_Puppies.JPG

Puppie voetbal is bestemd voor kinderen van 4 en 5 jaar, maar je mag het ook eerder proberen. Als je 6 jaar wordt mag je het seizoen bij de 4x4 afmaken en daarna bij de JO8 gaan voetballen. De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander.

Wat doen we op de trainingen?
De trainingen zijn bij ons in twee delen. We beginnen met simpele oefeningen in spelvorm. Na het drinken spelen de kinderen op hun eigen niveau een wedstrijdje. Foto impressie Puppietraining

Wanneer is het?
Per jaar hebben we twee seizoenen van tien trainingen op de zaterdag. We beginnen weer op zaterdag 2 september 2023 van 08:30 - 09:30 uur. 

Heb je interesse?
Meer informatie mail naar: puppievoetbal@sportlust46.nl of bel met de puppie coördinator Corrie Vermeulen 06-24802515. Aanmelden kan ook via: puppievoetbal@sportlust46.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!