Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Oproep jubileum!

15 december 10:15  Sportlust ’46 is op zoek naar “Jouw historische Sportlust ’46 moment!”. Heb je een speciaal moment beleefd met Sportlust ’46? Een unieke foto? Een waanzinnig doelpunt gescoord tijdens het voetballen bij Sportlust ’46? Mail dan nu jouw verhaal met foto naar: redactie@sportlust46.nl. meer »


Intern toernooi midden- en bovenbouw (Sportlustcup)

19 november 19:00  Op zaterdag 21 november gaat de Sportlustcup van start! De Sportlustcup is een intern toernooi voor de midden- en bovenbouw, gespeeld op meerdere zaterdagen op het terrein van Sportlust ’46.meer »


Woerd Financiële Diensten aan de bal

17 november 12:45  Richard Terlouw van Woerd Financiële Diensten kreeg de bal van de gebroeders Spanjerberg van ChemDry Spanjerberg. Benieuwd naar het verhaal van Richard en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Sponsors geven de bal door....

5 november 7:45  Ik pass de bal door. Een terugkerend bericht van sponsoren die elkaar de bal doorgeven. De eerste die de bal krijgt is Wim Stouthart van Stonecold. Hij vertelt over Corona, Stonecold en Sportlust'46. Benieuwd naar zijn verhaal en aan wie hij de bal doorgeeft?meer »


Jubileum Sportlust '46

25 september 19:45  Op 5 oktober 2021 bereikt de vereniging Sportlust ’46 de leeftijd van 75 jaar! Het bestuur van Sportlust ’46 wil deze mijlpaal samen met de leden vieren en daarom is een jubileumcommissie opgericht. De jubileumcommissie zal vorm geven aan het jubileum jaar van Sportlust ’46, welke start in oktober 2020. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!