Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Sportlust ‘46 wint ook derde oefenwedstrijd

27 juli 22:00  Sportlust ‘46 heeft de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. De roodhemden verschalkten het Alphense ARCmeer »


Sportlust '46 wint ook van GVVV

24 juli 16:30  Sportlust '46 wint voor de tweede keer op rij van een 2de divisie club. Dit maal stuurde de roodwitten GVVV met een 4 - 2 nederlaag naar Veenendaal.meer »


Goede start voorbereiding

18 juli 10:00  Zaterdagmiddag speelde Sportlust ‘46 zijn eerste wedstrijd van de voorbereiding. Op het eigen sportcomplex werd Spakenburg ontvangen. De ploeg van Patrick Loenen wist met 2-0 te winnen.meer »


Sportlust '46 verliest van effectief Hoek

10 oktober 17:00  In de stromende regen liep Sportlust '46 zaterdagmiddag tegen haar de tweede nederlaag aan van het seizoen. Sportlust ‘46 verliest met 2-0 van een uiterst effectief HSV Hoek.meer »


Zakelijke 2 - 0 overwinning op VVOG

3 oktober 16:45  Sportlust ‘46 neemt drie punten mee uit Harderwijk dankzij een 2-0 overwinning. Doelpunten van Mark van der Weijden en Kesly den Haag.meer »


Verdiende 2 - 0 overwinning

26 september 20:45  De mannen van Sportlust '46 winnen meer dan verdiend met 2-0 van v.v. DOVO. Doelpunten Mark van der Weijden en Zakaria Issarti.meer »


Sportlust '46 verliest in de slotminuten

19 september 19:00  In de slotfase van het duel heeft Sportlust ’46 een punt uit handen gegeven. Zo’n vijf minuten voor het einde van de wedstrijd incasseerde Sportlust ’46 de eerste treffer, waarna Sparta Nijkerk ook nog een tweede treffer scoorde uit een strafschop.meer »


Overwinning bij debuut 3e divisie

5 september 20:00  Zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Sportlust ’46 maakt zijn debuut in de derde divisie. Sportlust '46 neemt in haar eerste wedstrijd bij ter Leede de overwinning mee naar Woerden. In Sassenheim won Sportlust '46 met 2-1 van ter Leedemeer »


Verlies 1e ronde KNVB Beker

29 augustus 19:45  Sportlust ’46 was de betere ploeg, maar krijgt niet het beste resultaat. Sportlust ’46 heeft de eerste ronde van de KNVB beker niet overleefd. De ploeg was wel degelijk beter dan de Zeeuwse opponent, maar de ploeg kreeg het niet voor elkaar om dat overwicht uit te drukken in de score. De Woerdenaren trokken aan het kortste eind. Vorig seizoen al toonde Goes aan zich in eigen huis niet zo gemakkelijk te laten verslaan. Iets dat ook zaterdagmiddag goed duidelijk werd. meer »


Gelijkspel in matig oefenduel

22 augustus 18:30  In zijn laatste voorbereidingswedstrijd speelde een matig Sportlust '46 met 1-1 gelijk tegen het in één klasse lager uitkomende vv Eemdijk.meer »


Derde oefenzege in de hitte

8 augustus 15:45  Zaterdagochtend oefende Sportlust ’46 tegen het Beverwijkse RKVV DEM in eigen huis. In de eerste twintig minuten van het duel hadden de Woerdenaren duidelijk moeite met de manier waarop de Beverwijkse opponent speelde. Van de vier oefenwedstrijden werden er tot nu toe drie gewonnen, eenmaak werd er gelijk gepeeld.meer »


Verdienstelijk gelijkspel tegen Spakenburg

1 augustus 19:00  Sportlust '46 speelt zijn tweede oefenwedstrijd verdienstelijk met 2-2 gelijk tegen tweede divisionist Spakenburg. Doelpunten Mark van der Weijden en Marley Berkvens.meer »


De bal rolt weer

25 juli 16:30  Sportlust '46 begint de oefencampagne met een 1-0 overwinning op derde divisionist OFC. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Mark van der Weijden.meer »


Zakelijke overwinning Sportlust '46

7 maart 19:15  Op bezoek bij hekkensluiter Achilles ’29 maakte Sportlust ’46 geen fout. De ploeg zegevierde met 0-3 en kwam geen enkele moment in de problemen. De koploper uit de hoofdklasse gleed niet uit over de potentiële bananenschil.meer »


Sportlust '46 wint topper van s.c. Feyenoord

29 februari 19:00  Sportlust ’46 wist voor de tweede keer in een week te winnen van SC Feyenoord. Zaterdagmiddag werd het 3-0 voor de manschappen van Patrick Loenen. Een uitstekende prestatie van de Woerdense hoofdklasser.meer »


Sportlust '46 bekert door!

25 februari 22:00  Sportlust '46 heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plek in de volgende ronde van de strijd om de KNVB-beker. Feyenoord werd opzijgezet met 2-0. Doelpunten Mark van der Weijden en Mauro Franken (strafschop). meer »


Sportlust '46 wint ruim van Argon

22 februari 16:15  Donderdagavond heeft Sportlust ’46 een oefenwedstrijd van Argon met 6-0 gewonnen. De Woerdense ploeg was heer en meester. Voor de Woerdenaren troffen Rick Wils, Evert Brouwers en Zakaria Issarti alledrie tweemaal doel.meer »


Sportlust '46 verdiende meer

15 februari 19:00  Zaterdagmiddag speelde Sportlust ’46 met 1-1 gelijk op bezoek bij Zwaluwen. De ploeg van Patrick Loenen knokte voor wat het waard was, maar slaagde er niet in om Zwaluwen te breken. Wankelen deed de opponent wel. meer »


Sportlust '46 buigt achterstand om in zege

9 februari 9:45  In eigen huis versloeg de ploeg van Patrick Loenen de ploeg die in de eerste wedstrijd van dit seizoen met speels gemak opzij werd geschoven.meer »


Sportlust '46 verliest twee punten

1 februari 18:15  Nadat Sportlust ’46 zich vorige week herstelde van de zeperd tegen het Goudse Jodan Boys, liep het zaterdag op bezoek bij Rijsoord tegen nieuw puntverlies aan. In Ridderkerk kwam het elftal van Patrick Loenen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.meer »


Sportlust '46 revancheert zich

25 januari 19:00  Het herstel voor Sportlust ’46 was daar. De ploeg versloeg nummer twee van de ranglijst AZSV op een overtuigende manier. Toch leverden twee momenten van verslapping ook direct tegentreffers op. De drie gemaakt doelpunten bleken uiteindelijk voldoende te zijn.meer »


Terecht verlies Sportlust '46

18 januari 18:45  Sportlust ’46 ging keihard onderuit bij Jodan Boys. De ploeg van Patrick Loenen leed een 4-1 nederlaag. Na afloop van het duel moest de ploeg vooral in de spiegel kijken, want deze nederlaag had het helemaal aan zichzelf te wijten.meer »


Sportlust'46 - Huizen 1 -1

8 januari 12:15  Afgelopen donderdag speelde het team van trainer Patrick Loenen een oefenwedstrijd tegen S.V. Huizen. De tegenstander, uitkomend in de eerste klasse A, gaf zeer goed partij in een matige oefenwedstrijd. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.meer »


Sportlust '46 pakt koppositie

15 december 11:30  Makkelijk ging het niet, maar Sportlust ’46 won wel van FC Rijnvogels. Door de overwinning en de afgelaste wedstrijd van AZSV klom de ploeg van Patrick Loenen naar de eerste plek. Spits Mark van der Weijden was tweemaal trefzeker en nam de ploeg bij de hand. Op bezoek bij het Katwijkse Rijnvogels wist Sportlust ’46 wederom een overwinning te boeken.meer »


3 -1 overwinning op Achilles Veen

8 december 19:00  Sportlust ’46 boekte zaterdagmiddag maar weer eens een overwinning .De Woerdense hoofdklasser had het niet altijd even makkelijk, maar stak de drie punten toch in de zak. Een zaterdagmiddag die tot tevredenheid stemt.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!