Facebook Toestaan Niet toestaan

Sportlust JO9-4 wint van CVC Reeuwijk

3 februari 2024 16:00

N. Vink (leider Sportlust JO9-4)

Deze zaterdag mochten we eindelijk weer los op het veld. De afgelopen weken door rust weekend en sneeuw op het veld hebben we niet kunnen spelen. Ons team was niet helemaal compleet, maar met zeven spelertjes konden we er toch aan beginnen. Gelukkig konden ze de wedstrijd op onze naam zetten met een 5-3 overwinning. Super goed gedaan mannen (en natuurlijk de ouders langs het veld ook voor de aanmoediging).

Sportlust ’46  JO9-4 wint van CVC Reeuwijk JO9-3.

Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer los op het veld. De afgelopen weken door rust weekend en sneeuw op het veld hebben we niet kunnen spelen. Ons team was niet helemaal compleet, maar met zeven spelertjes konden we er toch aan beginnen.

De tegenstander maakte kort na de aftrap het eerste doelpunt, we moesten nog even in het ritme komen. Toen we dat weer te pakken hadden kwamen we lekker op dreef. In het eerste kwart kwamen we door goed samenspel en mooie acties van Evan en Robin naar Thomas op gelijk niveau. 1-1. Kort hierna kwamen we zelfs op voorsprong 2-1! Voor de rust stond het een mooie 3-1 (hattrick Thomas) en gingen we aan de limo…

Even weer de koppen bij elkaar, focus op de opstelling en instelling en met Cristiano op het doel gingen we weer los.  De verdediging stond strak en Cristiano hield echt álle ballen tegen. Mees veegde ze uit het 16m gebied en gaf gelijk weer een mooie pass naar voren. Helaas kwam de tegenstander weer terug tot een 3-3 gelijkstand, toen we het vierde kwart gingen beginnen.

Alle hens aan dek, we hebben vanaf dat moment de bal niet meer losgelaten, wat resulteerde in een schitterende goal van verdediger Mees (4-3)! En Evan die via de Reeuwijk keeper er een bal in liet rollen (5-3)! Door goed middenveld spel en verdediging van Samuel en Dévano hebben we de voorsprong behouden en konden we weer een winst wedstrijd op onze naam zetten. Super goed gedaan mannen (en natuurlijk de ouders langs het veld voor de aanmoediging).

Bron: Sportlust '46