Gevonden voorwerpen - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

13 december 2022 13:00


Er is de afgelopen periode weer heel wat kleding achtergebleven. Het gaat hier uitsluitend om voorwerpen die op ons eigen complex zijn achtergebleven. Aan het begin van het nieuwe jaar gaan we de huidige voorraad gevonden voorwerpen opruimen. Zit er nog wat van jou bij als de rechtmatige eigenaar?

kleding.jpg

Er is de afgelopen periode weer heel wat kleding achtergebleven. Het gaat hier uitsluitend om voorwerpen die op ons eigen complex zijn achtergebleven. Waar veel sporters samenkomen, is de kans aanwezig dat er bepaalde sportkleding wordt vergeten in de kleedkamer, clubhuis of simpelweg wordt achtergelaten op het sportveld.

Gevonden Sportlust ’46 wedstrijdkleding is afgegeven en aftehalen bij onze materiaalbeheerders. De overige gevonden voorwerpen worden 4 weken bewaard en daarna beschikbaar gesteld aan een goed doel. Aan het begin van het nieuwe jaar gaan we de huidige voorraad gevonden voorwerpen opruimen. Zit er nog wat van jou bij als de rechtmatige eigenaar? De gevonden voorwerpen kunnen zaterdags in de commissiekamer opgehaald worden.

Voor voorwerpen die bij uitwedstrijden verdwenen zijn, dient u zelf contact op te nemen met de betreffende vereniging.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!