Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tommy de Klein van DHSC naar Sportlust ’46

Tommy de Klein van DHSC naar Sportlust ’46

15 januari 2021 9:00


Tommy de Klein mag zich vanaf komend seizoen speler van Sportlust ‘46 noemen. De verdediger komt in de zomer over van DHSC. De Houtenaar speelde sinds 2017 in Utrecht. Daarvoor kwam hij uit voor SV Geinoord en SV Houten. Trainer Patrick Loenen noemt De Klein een sterke en snelle jongen en een van de beste centrale verdedigers uit de regio.

Kopie_van_Header_template_11.png

Tommy de Klein mag zich vanaf komend seizoen speler van Sportlust ‘46 noemen. De verdediger komt in de zomer over van DHSC. De Houtenaar speelde sinds 2017 in Utrecht. Daarvoor kwam hij uit voor SV Geinoord en SV Houten. Trainer Patrick Loenen noemt De Klein een sterke, snelle jongen en een van de beste centrale verdedigers uit de regio. 

De speler zelf is verheugd met zijn overstap naar de rood-witten uit Woerden: ,,Het is een ambitieuze vereniging met een zeer professionele uitstraling. Ik loop al een tijdje mee, maar ben nog lang niet uitgeleerd. Ik ben bereid te investeren in mezelf en daarmee een steentje te kunnen bijdragen aan een succesvol seizoen”.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!