Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Talenten gaan vlieguren maken

Talenten gaan vlieguren maken

11 februari 2021 17:00De technische Commissie van Sportlust ’46 is met Juran Doezeman en Bart van der Voort overeengekomen dat beide spelers volgende seizoen actief zullen zijn buiten de vereniging. In beide spelers ziet, zowel hoofdtrainer Patrick Loenen als de Technische Commissie, veel potentie en uiteindelijk vaste waardes voor het eerste elftal van de derde divisionist.


De technische Commissie van Sportlust ’46 is met Juran Doezeman en Bart van der Voort overeengekomen dat beide spelers volgende seizoen actief zullen zijn buiten de vereniging. In beide spelers ziet, zowel hoofdtrainer Patrick Loenen als de Technische Commissie, veel potentie en uiteindelijk vaste waardes voor het eerste elftal van de derde divisionist.

“Het is toch wel met pijn in het hart dat beide spelers volgende seizoen geen deelgenoot uitmaken van mijn selectie. Echter ik vind dat zowel Bart als Juran speelminuten moeten maken om een volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Vandaar dat het in belang van beide spelers, maar ook in belang van de club is, dat ze volgende seizoen bij een andere vereniging op niveau deze minuten gaan maken.

De contacten met andere verenigingen zijn er en we verwachten dat hier snel duidelijkheid over komt. De keuze is in goed overleg met beide spelers gemaakt. De Technische Commissie zal beide, voormalig jeugdspelers, nauwlettend volgen. Het uiteindelijk doel moet zijn dat beide spelers op termijn een vaste waarde gaan worden binnen de selectie van Sportlust ’46,” aldus de hoofdtrainer van de roodwitten.

 

e6f89aab-e3d5-4b2b-b4bc-4dd7c1f4d0d1.jpg 614eb804-5c3b-4182-9127-97584bbf08d6.jpg

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!