Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zakaria Issarti verlengt contract

Zakaria Issarti verlengt contract

30 april 2021 19:30


Sportlust '46 kan ook volgend seizoen weer een beroep doen op Zakaria Issarti. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract bij de derdedivisionist met één seizoen verlengd.

Kopie_van_Header_template_69.png

Sportlust '46 kan ook volgend seizoen weer een beroep doen op Zakaria Issarti. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract bij de derdedivisionist met één seizoen verlengd. Issarti is 27 jaar en komt uit Woerden. Momenteel speelt hij al weer wat jaren in het 1e elftal van de derdedivisionist. Hij speelt vaak als aanvallende middenvelder of als hangende linksbuiten.

Hij is gestart bij de F’jes van Sportlust’46. In de C1 heeft Issarti de overstap gemaakt van Sportlust ’46 naar de jeugd van Alphense Boys om op een hoger niveau te spelen. Daar heeft hij ontzettend veel geleerd. In zowel de competities als de beker heeft hij bijna alleen maar tegen BVO’s gespeeld.

Als A-junior heeft “Zaka" bij Excelsior Maassluis meegetraind met het 1e elftal om aan het seniorenvoetbal te wennen. Daarna heeft Zakaria voor CSW en Hercules gespeeld. Bij Hercules heeft hij onder Eric Speelziek getraind en een prachtig jaar afgerond met nacompetitie voor de 2e divisie. Helaas werd Hercules uitgeschakeld door Spakenburg.

Inmiddels is de publiekslieveling al wat jaren geleden teruggekeerd naar Sportlust ’46. En niet geheel onverdienstelijk. Zo heeft hij met de club de afgelopen jaren de KNVB beker gewonnen, kampioen geworden in de 1e klasse en vanuit de hoofdklasse gepromeerd naar de derde divsie.

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!