Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Oorwassing voor Sportlust '46

7 april 2024 13:45

De wedstrijd begon nog hoopvol voor ons. Bij een 0-0 stand kregen we een enorme kans, maar helaas wist doelman Bram Kaarsgaren van TEC redding te brengen. Dat bleek een dure misser, want vlak voor rust sloeg TEC genadeloos toe.

Het seizoen lijkt net als vorig jaar als een nachtkaars uit te gaan voor de ploeg van Jochem Twisker. De wedstrijd begon nog hoopvol, bij een 0-0 stand kreeg Groothusen een enorme kans. Helaas wist doelman Bram Kaarsgaren van TEC redding te brengen. Dat bleek wederom een dure misser, want vlak voor rust sloeg TEC genadeloos toe.

Eerst was het Arsenio Valpoort die uit een corner de 1-0 maakte. Daarna was het twee keer Bo van Essen die scoorde: eerst uit een vrije trap en even later vanaf de strafschopstip. Zo gingen de roodhemden uiterst teleurstellend de rust in met een 3-0 achterstand.

Na rust was er vast de wil om de wedstrijd te kantelen, maar TEC bleef doordrukken. De 4-0 van Fabian Serrarens, op aangeven van Van Essen, was een flinke tik. In de slotfase maakte oud-prof Pelé van Anholt er zelfs nog 5-0 van, opnieuw uit een standaardsituatie.

Het seizoen voor de roodhemden gaat wederom als een nachtkaars uit, met de druk om zich te herstellen van deze tegenslag en toch nog een positieve draai aan het seizoen te geven. De spelers moeten goed bij zichzelf te raden gaan om te begrijpen wat er mis is gegaan en hoe ze het tij kunnen keren.

Bron: Sportlust '46