Joshua Patrick volgend seizoen naar Sportlust ’46 - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Joshua Patrick volgend seizoen naar Sportlust ’46

Joshua Patrick volgend seizoen naar Sportlust ’46

29 januari 2022 16:00


Sportlust ’46 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Joshua Patrick. De aanvaller maakt de overstap van tweededivisionist GVVV naar de Woerdense derdedivisionist.

joshua.png

Sportlust ’46 heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Joshua Patrick. De aanvaller maakt de overstap van tweededivisionist GVVV naar de Woerdense derdedivisionist.

De ervaren aanvaller speelde in het verleden o.a. voor Argon, het Amsterdamse AFC, DOVO en in Ermelo voor divisiegenoot DVS'33. TC Lid Wim van den Bosch is zeer content met de komst van de aanvaller. ”Joshua kan eigenlijk op alle posities in de voorhoede wel uit de voeten. Hij is zeer doelgericht en heeft een ongelofelijke goede mentaliteit.


Daarnaast is Joshua iemand die blijft gaan en topfit is. Ik zie hem als een absolute aanwinst en meerwaarde voor onze ploeg. Bij DOVO scoorde hij in één seizoen 37 goals. Dan kan je echt wel wat op dit niveau”. De selectie van Sportlust ’46 krijgt met de komst van Patrick al duidelijke vorm voor het aankomende seizoen!

Bron: Sportlust '46 - Foto GVVV
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!