Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Sportlust '46 JO12-6 - ARC JO12-5

5 februari 2022 17:15

De JO12-6 van Sportlust speelde vandaag tegen ARC JO12-5 uit Alpen aan den Rijn. Vandaag speelde de JO12-6 van Sportlust uit tegen ARC JO12-5 inAlpen aan den Rijn. De vorige keer had Sportlust nipt verloren van ARC, dus het team was er deze keer zeer op gebrand om een nieuwe nederlaag te voorkomen.

Vandaag speelde de JO12-6 van Sportlust thuis tegen ARC JO12-5 uit Alpen aan den Rijn. De vorige keer had Sportlust nipt verloren van ARC, dus het team was er deze keer zeer op gebrand om een nieuwe nederlaag te voorkomen.

Sportlust zette vanaf het eerste fluitsignaal druk op ARC, wat resulteerde in een snelle goal voor de thuisploeg. Vervolgens zette dit door en we gingen de rust in met een voorsprong van 3-0. ARC probeerde in de tweede helft nog wat terug te doen en kwam dichtbij een doelpunt. Sportlust voorkwam dit echter en liep zelfs uit tot 7-0. Dit resultaat stemde de spelers en trainer tot tevredenheid.