Dinsdagavond 3 mei vond de 2e editie van het FIFA PS4 toernooi plaats.

Dinsdagavond 3 mei vond het FIFA PS4 toernooi plaats bij Sportlust '46.

Wie heeft niet alleen voetbalskills op het veld maar ook online?! Die strijd werd deze avond gestreden in verschillende poules achter tien PS4 stations en 32" inch schermen.

Het ging er fanatiek aan toe. Vooral het team van PSG en Frankrijk was populair onder de deelnemers.

Na de poulewedstrijden werden de knockout finale gespeeld. De troostfinale werd gespeeld door Mika en Daks, waarbij Mika er met de 3e plaats vandoor ging.

De grote finale werd gespeeld door Chinedu en Quinten. Na een spannende wedstrijd was het gelijkspel en werd de winnaar bepaald door strafschoppen. Hierbij ging Quinten er met de winst vandoor en won de hoofdprijs: een tegoedbon van € 125,- van Voetbalshop.

Het was een geslaagde tweede editie van het FIFA toernooi!