Verlengde Sportlaan 5
3905AE
VEENENDAAL
tel. 0318-512060

Sportlust '46 heeft de streekderby tegen DOVO met 4-1 gewonnen. De ploeg van trainer Jochem Twisker maakten in de eerste helft (0-3) het verschil in de score op sportpark Panhuis. De roodhemden zijn hierdoor gestegen naar de tweede plek op de ranglijst.

De rook van een sfeeractie bij DOVO - Sportlust '46 was pas net opgetrokken wanneer Sportlust '46 op voorsprong kwam. Een vrije trap belandde bij Youri Duijsterhof, die hard binnenschoot. Vervolgens kwam DOVO beter in het spel, maar waren het de gasten die weer scoorden. Mo Bendadi verzilverde een penalty in de 21ste minuut.

Op slag van rust kopte verdediger Duijsterhof zijn tweede van de middag raak uit een corner. 0-3 was de ruststand. Het eerste deel van de tweede helft kabbelde voort zonder grote kansen. Het eerste noemenswaardige moment was de 0-4 van Wessel Meiring in de 77ste minuut. De aanvaller schoot overtuigend binnen. Kort daarna deed DOVO wat terug. Ebbe Wenting kopte raak. Dichter bij kwam de thuisploeg niet. Sportlust '46 is inmiddels zes wedstrijden op rij ongeslagen in de derde divisie.