Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors geven de bal door....

Sponsors geven de bal door....

5 november 2020 7:45

Patrick Verdoold

Ik pass de bal door. Een terugkerend bericht van sponsoren die elkaar de bal doorgeven. De eerste die de bal krijgt is Wim Stouthart van Stonecold. Hij vertelt over Corona, Stonecold en Sportlust'46. Benieuwd naar zijn verhaal en aan wie hij de bal doorgeeft?

doorgeefbal_1.png

 

Een bal ontvangen van Sportlust '46 Woerden met het idee elkaar blijven verbinden, wat een mooi initiatief.

In deze moeilijke tijd waar sociaal contact wordt afgeraden, en dus ook niet gevoetbald kan worden, wordt de kracht van onze vereniging en sponsoren Sportlust'46 Woerden getest. Gezondheid is natuurlijk het belangrijkste, en we hopen ook dat jullie als sporter en sponsor gezond blijven.

Ook wij, als sponsor van Sportlust '46 Woerden, missen met collega ondernemers het voetbal en contactmomentje op de zaterdag. Naast de trainingen en wedstrijden zijn ook verschillende evenementen afgelast waar vele vrijwilligers keihard voor gewerkt hebben zoals het Stonecold tournooi dat niet door kon gaan. Bij Sportlust'46 Woerden wordt gestimuleerd “Denk aan onze sponsors, zij denken ook aan ons” dit doet ons goed en dat is echt zo, wij denken echt aan de vereniging. Wij voelen als Stonecold met jullie mee en hopen volgend jaar met de sponsoring en deze evenementen door kunnen blijven gaan. Gelukkig kunnen wij als Stonecold redelijk goed aan het werk blijven en onze werknemers voldoende werk bieden. De bal geven wij door aan een sponsor en voetballiefhebbers van Sportlust '46 Woerden de mannen van ChemDry Spanjerberg.

 

Wim Stouthart, Stonecold

Bron: Sportlust'46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!