Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gelderblom, tot ziens!

Gelderblom, tot ziens!

4 februari 2020 21:30


Meer dan tien jaar was het een vertrouwd gezicht, slagerij Gelderblom bij Sportlust’46. Maar Teun, die vanuit Driebruggen actief was met Gelderblom, is gestopt met de slagerij in Driebruggen en is gestart bij zijn nieuwe werkgever

Meer dan tien jaar was het een vertrouwd gezicht, slagerij Gelderblom bij Sportlust’46. Maar hij is gestopt…..


Teun, die vanuit Driebruggen actief was met Gelderblom, is gestopt met de slagerij in Driebruggen en is gestart bij zijn nieuwe werkgever. “Ik wilde Sportlust’46 eerst nog erbij doen, maar is niet te combineren. Ik heb moeten besluiten om te stoppen, met pijn in mijn hart” volgens Teun. Hij noemt vervolgens met gemak enkele hoogtepunten, zoals het jaarlijkse Stonecold toernooi en de derby’s van o.a. Oud Feyenoord tegen Lucky Ajax. Daar kwamen bekende voetballers als Sjaak Zwart en Hans van Breukelen bij hem een lekkere hamburger halen.

Teun Gelderblom

Op de zaterdagmiddag gaan wij o.a. de grillworst van Gelderblom missen. Henk van der Kaaden, vanuit het bestuur verantwoordelijk voor de kantine, kijkt naar andere oplossingen. “De planning is om komende zomer de keuken te verbouwen en dit biedt nieuwe mogelijkheden” volgens Henk. Daarnaast laat Teun ons als dank een mobiele grilplaat achter zodat wij zelf hamburgers en beenham kunnen bakken.

Namens Sportlust’46 hebben wij Teun bedankt met een mooie bos bloemen. “Ik kom zeker nog langs, naar dan om gezellig voetbal te kijken en wat te drinken” zijn de woorden van Teun.

Teun, tot Sportlust!

Bron: Sportlust '46
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!