Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronanieuws

Coronanieuws

Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Incasso contributie

23 februari 18:00  Corona heeft helaas een grote impact op ons allemaal, dus ook op onze mooie vereniging. We realiseren ons dat er door alle maatregelen, vooral voor onze senioren leden minder mogelijkheden geweest zijn om te voetballen. meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Corona update

22 januari 12:15  Vanaf zaterdag is er een avondklok in ons land. Zorg er dus voor als trainer dat jouw training tijdig is afgelopen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op tijd voor 21.00 uur thuis is.meer »


Trainen voor senioren

14 januari 18:00  Het is nog steeds mogelijk voor senioren on in tweetallen te trainen. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaanmeer »


Maatregelen langer van kracht

13 januari 21:00  Na de persconferentie van het kabinet op dinsdag 12 januari is duidelijk geworden dat de maatregelen voor de sport en dus ook voor het voetbal nog tot 9 februari van kracht zullen zijn.meer »


Update corona maatregelen

14 december 20:00  Het kabinet heeft maandagavond 14 december aangekondigd dat Nederland voorlopig t/m 19 januari 2021 in ‘lockdown’ gaat om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Aangepaste maatregelen trainingen jeugd

31 oktober 20:15  De belangrijkste en aangepaste informatie voor trainers, spelers en ouders/verzorgers van de jeugdteams van Sporltust '46, in verband met de strengere maatregelen, vind je hier.meer »


Corona update

20 oktober 21:15  Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. De komende dagen ontvangen we van de KNVB nadere informatie over de maatregelen en zullen we jullie informeren over hetgeen er wel en er niet mag. meer »


Thuiswedstrijden op hoofdveld live te volgen

7 oktober 15:00  Zaterdag kan iedereen, die daar interesse in heeft, de wedstrijden die op het hoofdveld van Sportlust ’46 worden gespeeld live volgen. meer »


Stewards gezocht voor de zaterdagen

1 oktober 11:45  Voor de komende zaterdagen zoeken wij nog diverse stewards. Per shift van twee uur zijn zoeken wij twee personen. Help ons een veilige en gezonde voetbalomgeving te realiseren Geef je nu op via jeugdvoetbal@sportlust46.nl of 06-29272658.meer »


Corona update

29 september 19:45  De aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen zijn sinds dinsdag 18:00 uur van toepassing. Voor nu geldt dat alleen spelers, leiders en trainers welkom zijn op de trainingen. meer »


Nieuwe corona maatregelen

28 september 20:00  Vanavond zijn er nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt die ook het voetbal raken. Vanaf morgen is publiek is niet meer welkom bij amateur- en professionele sportwedstrijden. Daarnaast zal het clubhuis gesloten moeten blijven. De maatregelen gaan initieel voor drie weken in.meer »


A.s. zaterdag verplichte registratie en ticketverkoop

23 september 12:30  Voor de wedstrijd van het eerste elftal van a.s. zaterdag 17:00 uur tegen DOVO geldt een verplichte online registratie en ticketverkoop voor leden en niet-leden. De kosten van €1.50 voor leden omvatten alleen de servicekosten. Er is voor een online ticketverkoop gekozen zodat het maximum aantal toeschouwers met in acht neming van de coronamaatregelen, niet overschreden zal worden. Seizoenkaarthouders hoeven geen kaartje te kopen, maar moeten zich wel registreren. Zie https://www.sportlust46.nl/1828/corona-3e-divisie-infomatie/meer »


Sportlust '46 - Dovo gewijzigde aanvangstijd

22 september 19:15  Sportlust'46 speelt de twee komende thuisduels 26 september tegen Dovo en 10 oktober tegen Hoek om 17.00 uur in plaats van het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur. meer »


Toegangsbeleid Sparta Nijkerk - Sportlust '46

16 september 8:30  Zaterdag 19 september is de competitiewedstrijd Sparta Nijkerk - Sportlust ’46. Sparta Nijkerk heeft besloten voor deze wedstrijd in totaal maximaal 500 toeschouwers toe te laten. Heirvoor is een toegangsbeleid van toepassing.meer »


Coronabesmetting speler Sportlust '46, wedstrijd uitgesteld

8 september 20:45  Een selectiespeler van Sportlust ’46 heeft positief getest op het coronavirus. De speler in kwestie zit inmiddels in thuisquarantaine. Afgelopen zaterdag was hij niet opgenomen in de wedstrijdselectie tegen Ter Leede. Hierdoor is er in deze wedstrijd geen direct besmettingsgevaar geweest. Trainingen en wedstrijden van overige teams gaan gewoon door.meer »


Start seizoen en corona

28 augustus 14:30  Het coronavirus is voorlopig nog niet weg en ook bij de start van het seizoen moeten wij hier als Sportlust '46 dus rekening mee blijven houden. Het is van belang dat ook wij hier allen goed op blijven letten. De maatregelen vanuit de Rijksoverheid of lokale overheden zijn altijd leidend. meer »


Tickets bestellen vv Goes - Sportlust '46

26 augustus 12:15  U dient zich te registreren en kaarten te bestellen voor de wedstrijd V.V. GO.E.S. tegen Sportlust’46 zaterdag 29 augustus a.s., aanvang 17.00 uur. Het betreft hier een wedstrijd in de eerste ronde van de KNVB Beker.meer »


Gezocht: Corona-coördinator

23 augustus 19:15  Per direct zoeken wij een Corona-coördinator. Wil jij de club helpen om zo optimaal mogelijk om te gaan met de regels die er zijn vanwege Corona? Dan is dit wat voor jou. Wij zoeken iemand die zich verdiept in de regels en adviezen die er zijn m.b.t. het voetbal en de toeschouwers en een plan opstelt hoe wij hier het beste invulling aan kunnen geven. meer »


Kleedkamers blijven voorlopig gesloten

23 augustus 18:15  Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen, zo ook bij Sportlust ‘46. Het lijkt weer "business as usual" Helaas is de werkelijkheid nog steeds dat het corona virus onder ons is. Als vereniging dragen wij de verantwoordelijkheid voor het nakomen van de wet- en regelgeving. Vandaar dat wij hebben moeten besluiten de kleedkamers, voorlopig tot en met 30 september 2020, gesloten te houden. meer »


Coronavirus nieuwsarchief

26 april 16:30  Updates over coronavirus en gevolgen voor het voetbalmeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!