Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronanieuws

Coronanieuws

Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

24 september 9:30  Het kabinet heeft met ingang van komende zaterdag, 25 september, nieuwe coronaregels afgekondigd. Dit betekent dat ook wij bij Sportlust '46 de regels kunnen versoepelen. Wat betekent dit concreet? meer »


Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - Sportlust '46

18 september 12:00  Dinsdag 21 september speelt Sportlust '46 in de tweede kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Lees hier alles wat je moeten weten als je deze wedstrijd wilt bezoeken.meer »


Verplichte registratie Sportlust '46 - Barendrecht

13 september 13:30  Wil je aanwezig zijn bij een wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. De gegevens worden daarom minimaal 4 weken in beveiligde omgeving bewaard. meer »


Verplichte registratie VVSB - Sportlust '46

25 augustus 15:15  Supporters dienen zich digitaal aan te melden voor de wedstrijd VVSB - Sportlust '46 inclusief het invullen van de digitale gezondheidschecklist op de website van VVSB. Hier kan ook een toegangsbewijs worden aangeschaft, indien je geen lid bent van VVSB.meer »


UPDATE:: Registratie Sportlust '46 - Jodan Boys

15 augustus 19:45  Wil je dinsdagavond om 20.15 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


Registratieplicht oefenwedstrijd vv Eemdijk - Sportlust '46

4 augustus 19:15  Vanwege het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen werkt v.v. Eemdijk met een registratieplicht. Wij vragen u daarom om ons formulier op de website in te vullen. Na het invullen van de gezondheidsverklaring heeft u toegang tot sportpark De Vinken.meer »


Registratie Sportlust '46 - Excelsior Maassluis

2 augustus 10:00  Wil je dinsdagavond om 20.00 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


Versoepelingen

25 juni 18:45  Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbalmeer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Gezocht ondersteuning terras

2 juni 9:00  Voor a.s. zaterdag 5 juni zoeken we nog diverse vrijwilligers voor de bediening en inschrijven van de terrasbezoekers. Voor de shift van 09.00 - 13.00 uur zoeken we nog twee vrijwilligers en ook voor de shift van 13.00 tot 18.00 uur wederom twee vrijwilligers. Je kunt je inschrijven via deze website, of door een mail te sturen naar: algemenezaken@Sportlust46.nl.meer »


Corona update; aangepaste richtlijnen

1 juni 21:15  Per 5 juni volgt  de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.meer »


KNVB Regiocup jeugd a.s. zaterdag van start

1 juni 20:45  Acht maanden hebben we er op moeten wachten, maar zaterdag 5 juni kunnen de jeugdteams van Sportlust '46 in de categorieën t/m O18 jaar eindelijk weer wedstrijden spelen. Vanwege de coronabeperkingen van de overheid waren al die tijd alleen trainingspartijtjes op de eigen vereniging toegestaan. Nu gaan deze teams in het kader van de KNVB Regiocup weer wedstrijden spelen tegen clubs in de buurt, liefst zelfs op fietsafstand.meer »


Corona update

16 mei 12:30  Als de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen, zet het kabinet per 19 mei de tweede stap in het heropeningsplan, inclusief versoepelingen voor de binnen- en buitensport. We zijn blij dat er hiermee een stapje de goede richting op wordt gezet. Al zijn we natuurlijk niet tevreden dat het voor een grote groep voetballers nog steeds niet mogelijk is te doen wat ze het liefste doen: als team trainen en wedstrijden spelen.meer »


Aangekondigde versoepelingen buiten sporten

11 mei 20:00  Buiten sporten in groepsverband kan vanaf woensdag 19 mei weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. meer »


Versoepelingen voor de jeugd

11 mei 19:45  Afgelopen zaterdag heeft de gemeente goedkeuring gegeven, om binnen de gemeente Woerden, onderling te kunnen gaan voetballen voor jeugd tot en met 12 jaar. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Dat biedt dus perspectief om weer leuke potjes te gaan spelen. meer »


Geen KNVB Regiocup voor senioren

7 mei 11:15  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi. meer »


Corona en contributie

1 mei 13:45  Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen maanden niet volledig kunnen doen waarvoor we lid zijn van Sportlust ’46, het spelen van wedstrijden, volledig trainen, langs de lijn wedstrijden en trainingen bekijken of gezellig bij elkaar zijn in ons clubhuis. Het einde van de maatregelen is in zicht maar op dit moment is het onzeker hoelang het nog gaat duren.meer »


Competities senioren categorie A niet hervat

24 februari 13:30  Nadat het kabinet dinsdag de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB vandaag met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties openstaan.meer »


Corona update

23 februari 20:00  Het kabinet heeft dinsdagavond de regels voor het buiten sporten in groepsverband versoepeld. Voor jongeren en jongvolwassenen tot 27 jaar (dus voor mensen jonger dan 27 jaar) worden teamsporten vanaf dinsdag 3 maart weer toegestaan. De komende dagen gaan we bekijken hoe we hier vorm aan gaan geven.meer »


Routekaart voor het amateurvoetbal

4 februari 20:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met corona maatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB dit woensdag opgevolgd met de eigen routekaart voor het amateurvoetbal. Hierin speelt de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het coronavirus de hoofdrol. Veel scenario’s zijn hierdoor eerder al gesneuveld, maar het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat (weer) kan. Sportiviteit blijft de leidraad.meer »


Corona update

22 januari 12:15  Vanaf zaterdag is er een avondklok in ons land. Zorg er dus voor als trainer dat jouw training tijdig is afgelopen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op tijd voor 21.00 uur thuis is.meer »


Trainen voor senioren

14 januari 18:00  Het is nog steeds mogelijk voor senioren on in tweetallen te trainen. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaanmeer »


Maatregelen langer van kracht

13 januari 21:00  Na de persconferentie van het kabinet op dinsdag 12 januari is duidelijk geworden dat de maatregelen voor de sport en dus ook voor het voetbal nog tot 9 februari van kracht zullen zijn.meer »


Update corona maatregelen

14 december 20:00  Het kabinet heeft maandagavond 14 december aangekondigd dat Nederland voorlopig t/m 19 januari 2021 in ‘lockdown’ gaat om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. meer »


Digitaal spreekuur bestuur

9 december 21:45  A.s. dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur houdt het bestuur een digitaal spreekuur. Heb je vragen, opmerkingen en/of wil je bepaalde zaken bespreken? Meld je dan nu aan. Je ontvangt een uitnodiging inclusief Zoom inloggegevens.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!