Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Coronanieuws

Coronanieuws

Eindelijk mogen we weer!

26 januari 19:30  Na twee afgebroken seizoenen kan de competitie weer worden hervat. Wat gaat er vanaf vandaag, 26 januari, veranderen binnen het voetbal? Iedereen mag weer overdag en 's avonds binnen en buiten sporten, zonder tijdslimiet.meer »


Versoepelingen voor het amateurvoetbal

14 januari 20:30  Vanavond is in de persconferentie van het kabinet bekend gemaakt dat ook de maatregelen voor het amateurvoetbal versoepeld zullen worden. Zo is het voor spelers vanaf 18 jaar nu ook weer toegestaan om in groepsverband te trainen.meer »


Regulier trainingsschema jeugd

6 januari 9:30  Het kabinet bekend gemaakt dat de jeugd tot en met 17 jaar weer mag buiten sporten tot 20:00 uur ’s avonds. Vanaf volgende week dinsdag 11 januari, dan geldt ook weer het reguliere trainingsschema voor de teams. Voor de jeugdteams die na 20.00 uur trainen wordt nog naar alternatief gezocht. meer »


Bijzondere Sportlust '46 momenten in 2021

31 december 14:00  Enkele bijzondere sportlust '46 momenten uit 2021 in tekst en beeld...meer »


Competitie komend weekend deels stilgelegd

30 november 10:15  Wedstrijden in de categorie A gaan aankomend weekend niet door. De KNVB heeft besloten om een streep te zetten door de wedstrijden, aangezien er vanaf 17.00 uur niet meer getraind mag worden. In de B-categorie wordt (nog) wel gevoetbald.meer »


Corona update 28 november 2021

28 november 20:15  Het kabinet heeft vanwege de hoge coronacijfers nieuwe maatregelen bekendgemaakt om besmettingen tegen te gaan. Zo moeten alle ‘niet-essentiële’ sectoren de komende drie weken tussen 17.00 en 05.00 uur dicht. meer »


Aangepaste Coronamaatregelen

15 november 11:45  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:meer »


Update coronamaatregelen per 6/11

4 november 12:45  Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.meer »


Corona maatregelen voor zaterdag 25 september

24 september 9:30  Het kabinet heeft met ingang van komende zaterdag, 25 september, nieuwe coronaregels afgekondigd. Dit betekent dat ook wij bij Sportlust '46 de regels kunnen versoepelen. Wat betekent dit concreet? meer »


Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - Sportlust '46

18 september 12:00  Dinsdag 21 september speelt Sportlust '46 in de tweede kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Lees hier alles wat je moeten weten als je deze wedstrijd wilt bezoeken.meer »


Verplichte registratie Sportlust '46 - Barendrecht

13 september 13:30  Wil je aanwezig zijn bij een wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. De gegevens worden daarom minimaal 4 weken in beveiligde omgeving bewaard. meer »


Verplichte registratie VVSB - Sportlust '46

25 augustus 15:15  Supporters dienen zich digitaal aan te melden voor de wedstrijd VVSB - Sportlust '46 inclusief het invullen van de digitale gezondheidschecklist op de website van VVSB. Hier kan ook een toegangsbewijs worden aangeschaft, indien je geen lid bent van VVSB.meer »


UPDATE:: Registratie Sportlust '46 - Jodan Boys

15 augustus 19:45  Wil je dinsdagavond om 20.15 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


Registratieplicht oefenwedstrijd vv Eemdijk - Sportlust '46

4 augustus 19:15  Vanwege het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen werkt v.v. Eemdijk met een registratieplicht. Wij vragen u daarom om ons formulier op de website in te vullen. Na het invullen van de gezondheidsverklaring heeft u toegang tot sportpark De Vinken.meer »


Registratie Sportlust '46 - Excelsior Maassluis

2 augustus 10:00  Wil je dinsdagavond om 20.00 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


Versoepelingen

25 juni 18:45  Na de aangekondigde versoepelingen per 26 juni 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbalmeer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Gezocht ondersteuning terras

2 juni 9:00  Voor a.s. zaterdag 5 juni zoeken we nog diverse vrijwilligers voor de bediening en inschrijven van de terrasbezoekers. Voor de shift van 09.00 - 13.00 uur zoeken we nog twee vrijwilligers en ook voor de shift van 13.00 tot 18.00 uur wederom twee vrijwilligers. Je kunt je inschrijven via deze website, of door een mail te sturen naar: algemenezaken@Sportlust46.nl.meer »


Corona update; aangepaste richtlijnen

1 juni 21:15  Per 5 juni volgt  de derde stap in de versoepeling van de maatregelen die momenteel gelden tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen, groepslessen zijn toegestaan en de deuren van sportkantines onder voorwaarden weer open kunnen.meer »


KNVB Regiocup jeugd a.s. zaterdag van start

1 juni 20:45  Acht maanden hebben we er op moeten wachten, maar zaterdag 5 juni kunnen de jeugdteams van Sportlust '46 in de categorieën t/m O18 jaar eindelijk weer wedstrijden spelen. Vanwege de coronabeperkingen van de overheid waren al die tijd alleen trainingspartijtjes op de eigen vereniging toegestaan. Nu gaan deze teams in het kader van de KNVB Regiocup weer wedstrijden spelen tegen clubs in de buurt, liefst zelfs op fietsafstand.meer »


Corona update

16 mei 12:30  Als de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen, zet het kabinet per 19 mei de tweede stap in het heropeningsplan, inclusief versoepelingen voor de binnen- en buitensport. We zijn blij dat er hiermee een stapje de goede richting op wordt gezet. Al zijn we natuurlijk niet tevreden dat het voor een grote groep voetballers nog steeds niet mogelijk is te doen wat ze het liefste doen: als team trainen en wedstrijden spelen.meer »


Aangekondigde versoepelingen buiten sporten

11 mei 20:00  Buiten sporten in groepsverband kan vanaf woensdag 19 mei weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. meer »


Versoepelingen voor de jeugd

11 mei 19:45  Afgelopen zaterdag heeft de gemeente goedkeuring gegeven, om binnen de gemeente Woerden, onderling te kunnen gaan voetballen voor jeugd tot en met 12 jaar. De gemeente bestaat uit de kernen Woerden, Kamerik, Zegveld en Harmelen. Dat biedt dus perspectief om weer leuke potjes te gaan spelen. meer »


Geen KNVB Regiocup voor senioren

7 mei 11:15  De KNVB heeft besloten dat de KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi. meer »


Corona en contributie

1 mei 13:45  Door de coronamaatregelen hebben we de afgelopen maanden niet volledig kunnen doen waarvoor we lid zijn van Sportlust ’46, het spelen van wedstrijden, volledig trainen, langs de lijn wedstrijden en trainingen bekijken of gezellig bij elkaar zijn in ons clubhuis. Het einde van de maatregelen is in zicht maar op dit moment is het onzeker hoelang het nog gaat duren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!