Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

De tweede wedstrijd in de derde divisie werd door Sportlust ‘46 gewonnen. De Woerdenaren wonnen met 2-1 van Stedoco. Daarmee komt het puntentotaal van de Woerdenaren op 4 te staan en zijn ze daarmee voor even koploper.

De wedstrijd begon wat later doordat er nog een gat in het doel zat. Dat moest eerst gerepareerd worden. Toen de wedstrijd eenmaal begonnen was, schoten de Woerdenaren wakker door een Hoornaarse poeier op de lat.

Sportlust ‘46 pakte wel de controle en dat resulteerde in verschillende mogelijkheden voor de Woerdenaren. Uiteindelijk was het in de 25ste minuut raak. Mark van der Weijden kopte raak uit een hoekschop.

In de tweede helft zat er direct wat pit in de wedstrijd. Grote kansen ontstonden nog niet, maar de Woerdenaren hielden vooralsnog de controle. Toch kwam SteDoCo na een uur op gelijke hoogte door een treffer van Ibrahim Touré.

Op het moment dat Wessel Meiring het veld verliet voor Quincy Arends was Sportlust ‘46 direct gevaarlijk. Er werd fel geprotesteerd voor een handsbal in de zestien maar de arbiter van dienst gaf geen krimp. Sportlust ‘46 kwam er beter in en het was in de 71e minuut Quincy Arends die zich uitstekend vrijspeelt en vervolgens de bal over de Hoornaarse doelman plaatste: 2-1.