Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Sportlust '46 1 - Ter Leede

Sportlust '46 1 - Ter Leede

Met v.v. Ter Leede komt er een oude bekende op bezoek op Sportpark Cromwijck. Recent, en in een verder verleden, troffen beide verenigingen elkaar meermalen. Vorig jaar in de openingswedstrijd van het seizoen 2020-2021 boekte Sportlust ’46 op bezoek bij onze gasten een 2-1 overwinning.

De bezoekers uit Sassenheim spelen sinds het seizoen 2019/20 in de Derde Divisie. Vorig seizoen eindigde de Sassenheimers op plaats 14. Dit seizoen hebben er een aantal routiniers afscheid genomen en hun plaatsen zijn ingenomen door veel nieuwe en jonge spelers. Bij het sterke Excelsior ’31 werd nog met 3-1 verloren, maar vorige week werd er in de streekderby tegen FC Lisse mede door een enorme inzet een 1-0 overwinning over de streep getrokken. Op de ranglijst staat v.v. Ter Leede nu op de zevende plek één plaats onder de roodhemden.

Door Sportlust ’46 werd er afgelopen weekend bij VVSB een zeer teleurstellende 3-0 nederlaag geleden. Zeker de eerste helft was het ondermaats. Ondanks een flink aantal goede kansen in de tweede helft werd er niet gescoord in Noordwijkerhout. Na de goede voorbereiding moet er in competitieverband meer gebracht worden om de verwachtingen, die er hier en daar waren/zijn, ook daadwerkelijk waar te maken. De uitslag van deze wedstrijd is voorlopig ook bepalend wie van beide teams zich handhaaft in de kopgroep.

Registratie Sportlust '46 - Ter Leede

Wil je aanwezig zijn bij een wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. De gegevens worden daarom minimaal 4 weken in beveiligde omgeving bewaard.