3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Sportlust ‘46 trad zaterdagmiddag aan tegen ODIN ‘59. Een krankzinnige slotfase leverde Sportlust ‘46 de periodetitel op.

Na vijf minuten voetbal kreeg de arbiter van dienst direct een bal tegen zijn gezicht aan geschoten. Het was het meest interessante wat er in de eerste minuten van de wedstrijd gebeurde. Na 13 minuten spelen liet de Heemskerkse goalie de bal los, alleen kon Christiaan van Hussen daar niet van profiteren. Na twintig minuten voetballen was het wederom Van Hussen die op doelman Joost Mendering stuitte.

Na een half uur voetballen kreeg Mark van der Weijden het op zijn heupen. Hij nam de bal aan, draaide weg en scoorde beheerst in de linker benedenhoek: 1-0. Sportlust ‘46 toonde zich doortastend en even later was het Zakaria Issarti die op Menderig stuitte.

Na 41 minuten voetbal ging Bas van Zoest de mist in. Een taxatiefout van de vertrekkende verdediger stelde Abdallah al Mahdi in staat de gelijkmaker binnen te schieten.

In de tweede helft werd na een uur spelen voorzichtig duidelijk dat de tussenstanden op de andere velden niet tegen zitten. DVS ‘33 stond na een uur op achterstand tegen HSV Hoek en Excelsior ‘31 en Sparta Nijkerk stonden gelijk. De Woerdenaren drongen intussen meer en meer aan.  Na tachtig minuten voetbal werd de ban gebroken, Mo Bendadi drukte af en schoot de bevrijdende 2-1 binnen. Fouad Bekarbi zorgde in minuut negentig voor de broodnodige 3-1.