Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Sportlust'46 heeft een vermakelijke 4-2 overwinning geboekt op Sparta Nijkerk. In Woerden stond het na tien minuten spelen al 2-2 en ook daarna regende het kansen voor beide ploegen. Uiteindelijk was Sportlust'46 de gelukkige winnaar in dit derdedivisieduel.

Al na twee minuten leidde het Sportlust'46 van trainer Jochem Twisker. Het was Zakaria Issarti die vanuit een corner de 1-0 kon binnenschieten in de verre hoek. De droomstart was compleet voor de Woerdenaren toen Wessel Meiring in de achtste minuut voor de 2-0 zorgde.

In speelminuut 10 was het echter alweer gelijk. Sportlust speelde vol op de aanval, maar werd in de counter geslacht door Sparta Nijkerk. Het was oud-Hercules-topschutter Tyrone Fonville die met een kopbal en een schot de stand op 2-2 zette. En dat allemaal in de eerste tien minuten
Beide ploegen speelden vol op de aanval, wat het een leuke wedstrijd maakte. In het laatste deel van de eerste helft werd wat gas teruggenomen, waardoor het 2-2 was bij rust.

Na de pauze drukte Sportlust'46 stevig door, op zoek naar een nieuwe voorsprong.
Een mooie aanval belandde via Mo Bendadi en Martijn Janssen bij Kesly den Haag, die vrij stond en de 3-2 kon scoren. Direct daarna leek het ook 4-2 te worden, maar die goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Mo Bendadi gooide twintig minuten voor tijd de wedstrijd in het slot: 4-2. Sportlust'46 staat door de overwinning stevig in de subtop van de derde divisie, met 17 punten uit tien duels. De achterstand op koploper DOVO is vier punten. Daartussen staan ook nog GVVV, SteDoCo en DVS'33.