Gelijkspel voor Sportlust'46 - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gelijkspel voor Sportlust'46

Gelijkspel voor Sportlust'46

Sportlust '46 1

1 - 1

Ter Leede

40'
Marc de Kruijs

Competitie

3e divisie Zaterdag

Datum

15 oktober 2022 15:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Cromwijck
Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Sportlust ’46 heeft zaterdagmiddag in eigen huis niet weten te winnen van Ter Leede. De ploeg van Jochem Twisker speelde met 1-1 gelijk en verzuimde mede daarom de aansluiting bij de top van de ranglijst te vinden.

Curieus was het moment voorafgaand aan de openingstreffer van Ter Leede. Laurens van der Voort kwam in botsing en bleef achter op de grond. Hij had last van zijn hoofd, maar de arbiter liet doorspelen. Zo ook de bezoekers uit Sassenheim en enkele seconde later lag de bal achter Romero Antonioli. Zo stonden de Woerdenaren op slag van rust met 1-0 achter. ,,Het was van onze kant een slechte wedstrijd. Ter Leede had zich aan ons aangepast en daar hadden wij zichtbaar moeite mee”, vertelde trainer Jochem Twisker.

,,Wij kregen geen druk op hun en dat was wel een probleem. Aan de bal was het ook nog eens slecht en we leden dus veel balverlies. Het speelveld werd groot en het was aan beide kanten wat ‘toevalsvoetbal’. Wij kregen nog wel de betere kansen overigens, maar zij kwamen op voorsprong te staan”, vertelde Twisker die na tachtig minuten zag dat Joshua Patrick de gelijkmaker binnen schoot. ,,Qua veldoverwicht kwam die gelijkmaker niet uit de lucht vallen, maar dat was niet het geval qua kansen.” De druk werd er nog eens goed opgezet toen vlak na de gelijkmaker Marc de Kruijs een tweede gele kaart kreeg en dus moest inrukken.

Uiteindelijk behaalden de Woerdenaren in aanloop naar het bekerduel met FC Utrecht dus een punt. Een punt waarmee de trainer niet tevreden kan zijn. ,,Ik hoop niet dat het te vaak gebeurd dat we ons niveau niet halen. Als je op een bepaald moment een niveau aan tikt, dan wil je dat ook vasthouden. Ik snap ook wel dat we dat niet elke week kunnen halen, maar dit zat niet op onze standaard. Ik kan dus ook niet blij zijn met een punt, ondanks een slechte wedstrijd. Ik vind dat we zo’n wedstrijd moeten winnen. Een gelijkspel is niet meer dan een doekje voor het bloeden”, vertelde Twisker die afsloot met een kwinkslag. ,,Ik denk niet dat FC Utrecht heel erg geschrokken zal zijn van ons optreden.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!