Sportlust '46 scoort driemaal vanaf de stip - Sportlust '46

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportlust '46 scoort driemaal vanaf de stip

Sportlust '46 scoort driemaal vanaf de stip

VVOG

0 - 3

Sportlust '46 1

23'
90'
Abdel Metalsi (penalty)

Competitie

3e divisie Zaterdag

Datum

29 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

T. Hardeman

Accommodatie

Sportpark De Strokel
Strokelweg 5
3847LR
HARDERWIJK
tel. 0341-414242

Sportlust ’46 heeft zaterdagmiddag op Sportpark De Strokel met 0-3 weten te winnen. VVOG werd gemakkelijk verslagen, maar de Woerdenaren hadden daar wel drie strafschoppen voor nodig. Daarnaast kreeg het elftal nog een aantal opgelegde kansen die niet werden afgerond.

Het is een bijzonder gegeven. Niet vaak komt het voor dat een ploeg drie keer een strafschop krijgt in een wedstrijd. ,,Ik heb dat in ieder geval nog niet meegemaakt”, vertelde trainer Jochem Twisker na het gewonnen duel in Harderwijk. ,,Daar moet alleen ook niet teveel nadruk op komen, want daarnaast hebben we ook nog drie of vier honderd procent kansen gekregen die we niet wisten af te ronden. We hebben ook maar een bal op doel gehad die Romero Antonioli goed pakte.”

In de eerste helft schoot Mo Bendadi de Woerdenaren vanaf elf meter op voorsprong. Twijfel was er over waar de handsbal gemaakt werd, maar de scheidsrechter van dienst was gedecideerd. In de slotfase van het duel liep de ploeg verder uit via benutte strafschoppen van Ahmad Abdallah al Mahdi en Abdel Metalsi. Hoe soepel de overwinning ook lijkt, Twisker was niet tevreden over het niveau dat zijn elftal haalde. ,,Aan de bal was het wel heel matig. Er is alleen wel één voordeel. Als we de meest scorende ploeg van de derde divisie zijn en nog erg veel kansen missen. Dan krijgen we er ook heel veel en dan doen we daarin wel iets goed.”

Het verschil in kwaliteit was zaterdagmiddag simpelweg groot. ,,Onze spelers zijn beter, maar dat brachten wij wel onvoldoende tot uiting in het duel.” Martijn Jansen en Kesly den Haag waren nog altijd niet inzetbaar, waardoor Twisker met Checkly en Duisterhof op de zijkanten speelde. Spelers die meer verdedigend ingesteld zijn dan dat ze net als Jansen en Den Haag op avontuur gaan. ,,We willen graag offensief spelen en krijgen ook zaterdag nog grote kansen. Dat waren echt niet van die kleintjes. We moeten de lat hoog blijven leggen. Voor nu kan ik dan tevreden zijn met het resultaat, maar niet met de uitvoering.”


🎥 videoverslag SVVOG -  Sportlust '46
🎥 interview Jochem Twisker
🎥 interview Jeffrey Vlug
🎥 interview  Romero Antonioli
🎥 interview  Floris Mulder
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!