Arend Baanstraat 102 A
7461DX
RIJSSEN
tel. 0548-541944

Sportlust'46 heeft afstand genomen van de onderste regionen in de derde divisie A. Op bezoek bij Excelsior'31 werd door de Woerdenaren met ruime cijfers gewonnen: 3-0.

De ploeg van trainer Jochem Twisker schoot uit de startblokken in Rijssen. Kesly den Haag scoorde al na twee minuten de 1-0. Excelsior'31 kreeg halverwege de eerste helft de uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar Givan Werkhoven schoot een strafschop hoog over.

Sportlust'46 sloeg toe op slag van rust. Joshua Patrick tekende voor de 2-0 en gaf zijn ploeg daarmee wat meer marge. Vroeg in de tweede helft werd het duel al in het slot gegooid. Ahmad el Mahdi verzilverde een penalty en bepaalde de eindstand op 3-0.

Door de overwinning is Sportlust'46 opgeklommen naar de achtste plaats in de derde divisie, met 8 punten uit zes duels.