Rusheuvelstraat 59
5346JH
OSS
tel. 0412-625171

In een spannende wedstrijd tegen sv O.S.S. ‘20, wist Sportlust ’46 een verdiende overwinning te behalen met een score van 1-0. Ondanks de uitdagingen van een slecht grasveld, lieten de spelers van Sportlust ’46 hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen zien.

Vanaf het eerste fluitsignaal domineerden de roodhemden van Sportlust ’46 de eerste helft van de wedstrijd. Met een sterke middenveld en solide verdediging slaagden ze erin om de tegenstander onder druk te zetten en enkele kansen te creëren. Ondanks de moeilijke omstandigheden op het veld, bleven ze gefocust en vastbesloten om de voorsprong te behalen.

Het hoogtepunt van de wedstrijd kwam in de 58e minuut, toen Sanny Monteiro het net wist te vinden met een prachtig doelpunt, waardoor Sportlust ’46 op een 1-0 voorsprong kwam. Het doelpunt zorgde voor enthousiasme bij de spelers en de uitsupporters, die het harde werk van het team beloonden met luid gejuich en aanmoedigingen.

Ondanks de tegenstand in de tweede helft, slaagde Sportlust ’46 erin om hun voorsprong vast te houden en de wedstrijd met succes af te sluiten. Met deze overwinning zijn de roodhemden goed begonnen aan de derde periode, hopend op meer successen in de toekomst.