Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

In de week van de Scheidsrechter triomfeert Sportlust '46 met hun vierde overwinning van het seizoen door een 3-1 zege op s.v. O.S.S. '20. De Woerdenaren kwamen vlak voor de rust nog op achterstand door een doelpunt van Kay van der Vorst, maar ze kwamen in de tweede helft terug door doelpunten van Marley Berkvens, Wessel Meiring en Wesley Muit.

Ondanks een groot veldoverwicht kwamen de roodhemden vlak voor rust op een verrassende achterstand. Maar snel na de pauze knalde Marley Berkvens uit een vrije trapte de verdiende gelijkmaker binnen, waardoor de Woerdenaren ook hun hoop op een overwinning levendig hielden. De tweede helft was dan ook het toneel van de wederopstanding voor Sportlust '46.

Wessel Meiring toonde zijn kwaliteiten in de lucht en kopte de thuisploeg naar een 2-1 voorsprong. De Woerdenaren bleven vervolgens  vastberaden in hun zoektocht naar meer doelpunten, en een minuut voor het eindsignaal zorgde Wesley Muit voor de genadeklap, waarmee hij de eindstand op 3-1 zette voor Sportlust '46.

Na de wedstrijd liet coach Jochem Twisker zijn tevredenheid blijken: "Ik beschouw deze overwinning als meer dan verdiend, ondanks dat we het onszelf soms lastig maakten. In de tweede helft zag ik ons echter minder overtuigend aan de bal. Het werd wat rommelig, en dit team moet beter in staat zijn om de organisatie te behouden. We hebben zeker een talentvolle selectie die kan meedoen om de titel."

De doelpuntenmaker, Marley Berkvens, deelde de mening van zijn coach: "We moeten consistent blijven presteren, dat is cruciaal. Het is nog een lange weg te gaan, en we moeten blijven groeien als team. Continuïteit is de sleutel tot succes."

Sportlust '46 staat momenteel op een solide derde plaats in de derde divisie B. Met 13 punten op hun conto kunnen ze met vertrouwen naar de toekomst kijken. De koploper, Barendrecht, heeft slechts 2 punten meer dan Sportlust '46, wat aangeeft dat deze Woerdenaren een serieuze uitdager zijn voor de titel.