Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

In een spannende confrontatie tussen Sportlust '46 en Blauw Geel '38, heeft Sportlust '46 eindelijk weer eens de volle drie punten weten te pakken. Het was een wedstrijd waarin de roodhemden van Sportlust '46 hun ware kracht en doorzettingsvermogen toonden, ondanks een vroege achterstand.

De wedstrijd begon niet zoals gehoopt voor Sportlust '46. Al in de 7e minuut wist Koen van der Zanden van Blauw Geel '38 het net te vinden. Dit enige wapenfeit van de ploeg uit Veghel in de eerste helft, zette Sportlust '46 op achterstand. Ondanks dat Sportlust '46 bleef aandringen, leek het alsof de nodige stootkracht voorin ontbrak.

Toch wist Sportlust '46 de rug te rechten. In de 31e minuut was het Redouan Hazzat die de stand gelijk trok. Dit doelpunt was een beloning voor het aanhoudende aandringen van de ploeg en werd door fans en spelers gevierd als een teken van hoop. De 1-1 stand gaf de ploeg van Jochem Twisker nieuwe energie en het geloof in een goede afloop werd sterker.

De tweede helft was een ware slijtageslag. Beide ploegen zochten naar de overwinning, maar lange tijd leek het erop dat geen van beide het beslissende doelpunt zou vinden. Sportlust '46 bleef echter geloven in een positief resultaat en hun doorzettingsvermogen werd in de 89e minuut beloond.

Het was Mohammed Bendadi die in de slotminuten van de wedstrijd de bevrijdende 2-1 op het scorebord zette. Dit doelpunt was niet alleen de bekroning op een wedstrijd vol passie en strijd, maar het bezorgde Sportlust '46 ook de eerste overwinning in vijf wedstrijden. De ontlading bij spelers, staf en supporters was enorm.