Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

In een goede wedstrijd heeft Sportlust '46 laten zien waarom ze een team zijn om rekening mee te houden in de 3e divisie. Het was een zaterdag om niet snel te vergeten voor de supporters van de roodhemden, die getuige waren van een van de betere wedstrijden van dit seizoen.

Vanaf het eerste fluitsignaal liet Sportlust '46 er geen gras over groeien. Het was duidelijk dat het team vastberaden was om een stempel op de wedstrijd te drukken, en dat deden ze dan ook. Al in de 6e minuut wist Sanny Monteiro het net te vinden, waarmee hij de toon zette voor de rest van de wedstrijd. Zijn doelpunt was niet alleen een bewijs van zijn individuele kwaliteit, maar ook van het uitstekende samenspel van het team.

Niet lang na de openingstreffer kreeg Sportlust '46 een gouden kans om de voorsprong te vergroten. Soufiane Laghmouchi, die een strafschop toegekend kreeg, zag zijn eerste poging gestopt door de keeper van Gemert. Echter, de middenvelder liet het hoofd niet hangen en wist in de rebound alsnog de 2-0 te scoren.

Voor de fans van Sportlust '46 kon de eerste helft niet beter eindigen. Ahmed al Mahdi zorgde in de 38e minuut voor een comfortabele 3-0 ruststand. Zijn doelpunt was de kers op de taart van een fantastische eerste helft, waarin Sportlust '46 volledig de controle had.

Ook na de rust liet Sportlust '46 er geen twijfel over bestaan wie de baas was op het veld. Zakaria Issarti voegde al snel na de hervatting van de wedstrijd de 4-0 toe aan het scorebord. Het was duidelijk dat de roodhemden vastbesloten waren om een statement te maken en dat deden ze met verve.

Ondanks de dominante prestatie van Sportlust '46, wist Gemert in de laatste minuut van de wedstrijd nog de eer te redden. Het doelpunt was slechts een kleine smet op een verder vlekkeloze wedstrijd voor de roodhemden. Het eindresultaat van 4-1 was een eerlijke weergave van de krachtsverhoudingen op het veld.

Sportlust '46 heeft met deze overwinning laten zien dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden in de 3e divisie. De ploeg speelde een van hun beste wedstrijden van het seizoen en de fans kunnen trots zijn op de prestatie van hun team. Het is duidelijk dat wanneer Sportlust '46 op hun best is, ze een moeilijk te stoppen kracht zijn. Met deze overwinning op zak kijken ze vol vertrouwen uit naar de rest van het seizoen.