Waardsedijk 31
3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat Sportlust '46 de bovenliggende partij was. De ploeg zette TOGB direct onder druk en creëerde enkele goede kansen. Het was dan ook niet verrassend dat de thuisploeg al vroeg op voorsprong kwam. Ahmed al Mahdi opende de score met een fraai schot vanaf de rand van het strafschopgebied.

Sportlust '46 bleef de druk opvoeren en verdubbelde nog voor rust de voorsprong. Redouan Hazzat was het eindstation van een vloeiende aanval en schoof de bal beheerst langs de TOGB-doelman. Een comfortabele 2-0 voorsprong bij rust was het logische gevolg van het sterke spel van de roodhemden.

Aan de andere kant stelde TOGB teleur. De ploeg slaagde er niet in om ook maar één uitgespeelde kans te creëren in de eerste helft. Het ontbrak aan creativiteit en stootkracht voorin, waardoor Sportlust '46 eenvoudig overeind bleef. In de tweede helft probeerde TOGB het wel, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Sportlust '46 hield eenvoudig stand en controleerde de wedstrijd. Het was duidelijk dat de drie punten in Woerden zouden blijven.

Al met al was het een heerlijke voetbalmiddag op Sportpark Cromwijck, waar Sportlust '46 de toeschouwers trakteerde op een verdiende overwinning. Met dank aan de aanwezige men of the match Nathan (supporter van de week) en Mats (pupil van de week), die de supporters lieten zien waar Sportlust '46 voor staat: een ambitieuze familievereniging waar leden respect voor andere en elkaar hebben.