3448HV
WOERDEN
tel. 0348-415570

Ondanks de regenachtige en barre weersomstandigheden liet Sportlust '46 zien dat ze vastbesloten waren om de drie punten in eigen huis te houden in de derde divisiewedstrijd tegen VV Kloetinge.

Vanaf het eerste fluitsignaal gaven de roodhemden uit Woerden blijk van hun sterke wil en vastberadenheid. Het was Wessel Meiering die na slechts twaalf minuten spelen met doorzettingsvermogen een opening vond en de bal prachtig bij Remco de Weerd wist te bezorgen, wat resulteerde in een vroege voorsprong van 1-0.

Zelfs in de gure omstandigheden hield Sportlust '46 het tempo hoog en toonde het team hun klasse op het doorweekte veld. In de 33e minuut vergrootte Mo Bendadi dan ook de voorsprong naar 2-0 met een knap doelpunt, wat tevens de ruststand betekende.

Ondanks het slechte weer behield Sportlust '46 het overwicht in de tweede helft. Helaas zorgde een ongelukkige inschattingsfout van doelman Romero Antonioli na 57 minuten voor een tegendoelpunt, waardoor de stand op 2-1 kwam.

De uitblinkende Wessel Meiering, tot verbazing van het publiek niet verkozen tot man of the match, liet opnieuw zijn klasse zien. Met een indrukwekkend doelpunt bracht hij de stand op 3-1 en besliste daarmee definitief de wedstrijd in het voordeel van Sportlust '46.

Ondanks het slechte weer en de uitdagende omstandigheden herstelde de ploeg van coach Jochem Twisker zich na drie wedstrijden waarin punten werden gemorst.