Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Verplichte registratie Sportlust '46 - Barendrecht

13 september 13:30  Wil je aanwezig zijn bij een wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. De gegevens worden daarom minimaal 4 weken in beveiligde omgeving bewaard. meer »

StoneCold 7 X 7 Jubileumtoernooi

Gisteren, 26 september 9:15  Het Stonecold 7x7 jubileumtoernooi. Dit jubileumtoernooi is voor spelers van de JO17/JO18/JO19, senioren, veteranen en vrouwen. meer »


Sportlust '46 voegt Wim van den Bosch aan TC toe

20 september 15:00  De Woerdense derdedivisionist heeft voor lopende seizoen Wim van den Bosch toegevoegd aan de technische commissie. “Een aanstelling, die past bij de doelstellingen van onze club”, aldus technische commissie lid Cees Pels.meer »


IJsselmeervogels - Sportlust '46 LIVE op Sportinside.tv

18 september 17:30  Dinsdag vanaf 20.00 volg je de TOTO KNVB Bekerwedstrijd IJsselmeervogels - Sportlust '46 LIVE via Sportinside.tv.meer »


Bezoekersinformatie IJsselmeervogels - Sportlust '46

18 september 12:00  Dinsdag 21 september speelt Sportlust '46 in de tweede kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker. De toegang voor deze wedstrijd is gratis. Lees hier alles wat je moeten weten als je deze wedstrijd wilt bezoeken.meer »


Eenvoudige oefenzegen

1 september 11:45  Drie dagen na het verlies tegen VVOG werkten de selectie een oefenwedstrijd op Sportpark Cromwijck af. Veel basisspelers kregen rust waardoor het meerendeel van de reserves en wisselspelers aan bod kwamen. O.a. door drie doelpunten van Mark van der Weijden wonnen de roodhemden uiteindelijk met 5-1 van LRC.meer »


Voetbalshop.nl truck bij Sportlust '46

22 augustus 15:15  Woensdag 25 augustus van 15.00 t/m 21.00 uur staat de Voetbalshop.nl truck weer op ons complex. Hier kan je de kleding passen en met een extra korting aanschaffen. meer »


Loting tweede kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

19 augustus 20:30  Coen van der Waal, aanvoerder van vv Sliedrecht, en Heinrich Welling hebben de loting voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker verricht. Tussen de 25 wedstrijden zat onder meer de wedstrijd IJsselmeervogels tegen Sportlust '46. meer »


UPDATE:: Registratie Sportlust '46 - Jodan Boys

15 augustus 19:45  Wil je dinsdagavond om 20.15 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


Mark van der Weijden tekent nieuwe verbintenis tot medio 2024

6 augustus 14:00  Sportlust ’46 heeft het contract van talent Mark van der Weijden met twee jaar verlengd. De aanvaller lag aanvankelijk tot medio 2022 vast, maar heeft dus nu zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2024 gezet. "Mark is tot op heden erg succesvol bij Sportlust ’46 en contractverlenging lijkt me dan ook goed voor beide partijen", zegt TC lid Cees Pels.meer »


Bestel nu je seizoenskaart

5 augustus 20:00  De derde divisie beleven we dit seizoen samen. Bestel daarom nu je early bird seizoenskaart voor slechts € 50,00!meer »


Sportlust ‘46 verschalkt de volgende tweededivisionist in de voorbereiding

3 augustus 22:15  Sportlust ‘46 nam het dinsdagavond op tegen tweededivisionist Excelsior Maassluis. De Woerdenaren toonden zich weer erg sterk en behaalde een verder ondergeschikte 3-1 overwinning. meer »


Registratie Sportlust '46 - Excelsior Maassluis

2 augustus 10:00  Wil je dinsdagavond om 20.00 uur aanwezig zijn bij deze wedstrijd dan dien je je te registreren. Door middel van toegangscontrole wordt geregistreerd wie de wedstrijd heeft bezocht. Sportlust ’46 moet de aanwezigheidsgegevens kunnen overleggen voor eventueel bron- en contactonderzoek. Registeren doe je eenvoudig online.meer »


v.v. Goes tegen Sportlust '46 verplaatst

26 juli 12:45  De competitiewedstrijd v.v. Goes tegen tegen Sportlust '46, is i.v.m. het 75-jarig jubileum verplaatst van zaterdag 2 oktober 14.30 uur, naar zaterdag 14 augustus 19.00 uur.meer »


Sportlust ’46 vrijgeloot voor eerste kwalificatieronde KNVB-beker

16 juli 8:45  Sportlust ’46 is in de eerste kwalificatieronde van het KNVB-bekertoernooi vrijgeloot. Donderdagavond zat de Woerdense club in de koker voor de loting. Het lot besloot dat de vereniging zonder te spelen een ronde verder komt. Had Sportlust ’46 wel een tegenstander getroffen had het al over een maand aan de bak gemoeten. meer »


Selectie start met voorbereiding

3 juli 14:00  Patrick Loenen is gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie spelers moesten zich dus alweer melden op trainingscomplex Cromwijck voor hun eerste training.  meer »


Programma 3e Divisie

1 juli 10:30  Sportlust '46 start het nieuwe seizoen in de derde divisie op zaterdag 21 augustus om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen SteDoCo. Bekijk het volledige programma hier. meer »


Voetballen met publiek!

18 juni 19:45  Het aantal coronabesmettingen is snel gedaald en steeds meer mensen zijn gevaccineerd. Op 26 juni wordt stap 4 van het openingsplan gezet en gaat alles open op 1,5 meter afstand. Daarom zijn voetbalwedstrijden weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.meer »


Mike Verhagen verlengt contract

15 juni 9:30  Verdediger Mike Verhagen heeft zijn contract bij Sportlust ’46 met één jaar verlengd. De Woerdenaar speelt al vanaf zijn zevende bij de roodwitten. Het afgelopen seizoen kampte Verhagen nog met een blessure, maar na een succesvolle operatie en revalidatie trainde hij de afgelopen weken weer vol met de groep mee.meer »


Sportlust '46 haalt Go Ahead-jeugdspeler Sieders

3 juni 12:00  Sportlust ’46 heeft Aaron Sieders weggeplukt uit de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. De verdediger werkte de afgelopen weken een stage af in Woerden en maakte een goede indruk op de technische staf. De in Nieuwegein wonende Sieders speelde ook langere tijd in de jeugd van Vitesse.meer »


Zakaria Issarti verlengt contract

30 april 19:30  Sportlust '46 kan ook volgend seizoen weer een beroep doen op Zakaria Issarti. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract bij de derdedivisionist met één seizoen verlengd.meer »


Samenwerking Sportlust ’46 en Voetbalshop.nl

29 april 12:00  De Badge Groep, eigenaar van o.a. het bekende Voetbalshop.nl en sinds 1990 gevestigd in Woerden, is tezamen met Nike sponsor geworden van derdedivisionist Sportlust ’46. Op vrijdag 23 april zijn de handtekeningen gezet.meer »


Keeperstrainer Glenn Berkelaar verlengt contract

20 april 19:45  Glenn Berkelaar blijft het komende seizoen keeperstrainer van Sportlust '46. Berkelaar heeft zijn contract met de derde divisionist verlengd met één jaar. "Ik kijk ernaar uit om ook het komende jaar de keepers naar een hoger plan te tillen”, zegt Berkelaar in een korte reactie.meer »


Ambitieuze spelers gezocht voor tweede elftal

14 april 16:00  Nu het vlaggenschip van Sportlust ’46 uitkomt in de derde divisie van het zaterdagvoetbal wordt het hoogst spelende team daaronder, het tweede elftal, de belangrijkste kweekvijver voor doorstroming van talent naar de A-selectie. Voor dit elftal worden ambitieuze jonge voetballers gezocht die deze uitdaging aan willen gaan.meer »


Sportinside.tv: Sportlust ’46 – DOVO

9 april 9:15  Aanstaande zaterdag 10 april een herhaling van de derde competitiewedstrijd van dit seizoen Sportlust ’46 – DOVO. Aanvang van de uitzending is 14.00 uur en uiteraard te ontvangen via. http://sportinside.tv/live/meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!